Gebruikte auto verkopen en kopen

 
Gepost op 19-03-2013 Door Nathanael Bekeken 917 keer

Wilt u graag uw gebruikte auto kwijt maar de dealer wil hem niet overnemen? Dan kunt u terecht b[font=Calibri","sans-serif]ij Van der Ven auto's B.V. , de specialist in autosloperij en het overnemen van gebruikte auto's. Daarnaast biedt Van der Venauto ook gebruikte auto's te koop aan tegen een scherpe prijs!

Van der Ven Auto’s uit Roosendaal levert betrouwbare auto’s tegen groothandelprijzen, in binnen- en buitenland. Veel opties zijn mogelijk: uw auto inruilen, een financieringsregeling (na toetsing bij het BKR), maar ook kunt u bij ons uw auto verkopen zonder dat u een auto bij ons terugkoopt. De totale begeleiding bij export (o.a. met douanedocumenten) regelen wij ook graag voor u.

Op zoek naar een voordelige auto in regio Brabant? Dan bent u ook bij ons op het juiste adres! Ook voor reparatie en onderhoud van uw huidige auto kunt u bij ons terecht. Van der Ven heeft een uitstekende reputatie als het gaat om de aankoop, verkoop of reparatie van auto's. Kijk dus snel op Gebruikte auto verkopen


Reacties op dit artikel