Goedkoop online scooter onderdelen kopen

 
Gepost op 13-04-2013 Door tomi Bekeken 1132 keer

Als je in het bezit bent van een scooter komt er altijd weleen keer dat moment. Je scooter gaat kapot en je hebt een vervangingsonderdeel nodig. Een nieuwe cilinder, krukas of uitlaat. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je jouw scooter wilt opleuken met een nieuw windscherm of een niet koffer om je helm in te bewaren. In Nederland rijden rond de 1 miljoen scooters rond. Je bent dus zeker niet de enige die op zoek is naar nieuwe scooter onderdelen…


Scooter onderdelen kopen

Maar waar koop je nu goede scooter onderdelen tegen eenredelijke prijs? Natuurlijk kun je naar de 
scooterwinkel bij jou in het dorp gaan. Maar krijg je daar de besteprijs? En krijg je daar je onderdelen het snelste? Dat is natuurlijk maar de vraag. Natuurlijk weet iedereen dat je op internet voor lagere prijzen producten kunt kopen. Maar hoe zit het met de service? Hoe zit het met ruilen? En hoe zit het met de levertijden? De voordelen zitten hem vooral in de duurdere scooter onderdelen. Waar je wanneer je een fles olie koopt vaak nog goedkoper uit bent in de lokale winkel (de verzendkosten wegen niet op tegen het kleine voordeel in prijs), kun je een aanschaf zoals een cilinder, een kappenset of een uitlaat vaak beter op internet doen. De levertijden zijn vaak ook een stuk korter. Sommige scooter onderdelen winkels leveren onderdelen binnen 24 uur. En mocht een product onverhoopt niet op voorraad zijn dan bedraagt de levertijd slechts enkele dagen.


Veilig scooter onderdelen op internet kopen

Maar waar let je nu op wanneer je jouw scooter onderdelen opinternet koopt? Om te beginnen moet je opletten of de betaalmethoden betrouwbaar zijn. Is het mogelijk via iDeal of achteraf te betalen? Maar ook een webwinkel keurmerk van een indicatie zijn dat u met een betrouwbare webwinkel zaken doet. Een webwinkel waarborg keurmerk of een keurmerk.info keurmerk zijn altijd goede indicaties van een betrouwbare scooter onderdelen webshop.


Reacties op dit artikel