Ramen blinderen

 
Gepost op 25-03-2015 Door Tintyourcar Bekeken 1248 keer

Ramen blinderen


Ramen blinderen is het aanbrengen van zonwerende en verduisterende folies op autoruiten. Na het aanbrengen van een getinte glasfilm krijgen de autoruiten een donkerdere kleur.

De hoogwaardige glasfolies die worden gebruikt voor het ramen blinderen hebben een speciale hard coat die extra bescherming biedt. Daarnaast zijn de raamfolies voorzien van een krasvaste laag. De zonwerende raamfolies worden tijdens het ramen blinderen altijd aan de binnenkant van de ruit gemonteerd.

Doordat de folies uv- en warmte werend zijn beschermen zij de inzittenden van de auto tegen verschillende invloeden van buiten af.

Afhankelijk van de soort of kleur folie die gebruikt wordt voor het ramen blinderen kan het tot 8 graden koeler worden in uw auto.

Na het ramen blinderen wordt het een stuk minder warm achterin. Hierdoor wordt de rit veel plezieriger voor de passagiers achterin. Ook is er geen last meer van de laaghangende zon. Dit is ook ideaal voor uw kind of huisdier achterin de auto.


De veiligheid van de inzittenden wordt vergroot na het ramen blinderen. Het tinten of blinderen van de ruiten biedt bescherming van rondvliegend glas bij een aanrijding. Glasscherven en glassplinters blijven door de speciale glasfilm die wordt gebruikt op de folie. De kans op snijwonden wordt op deze manier verkleind.

Ook voor uw bezittingen is het na het ramen blinderen een stuk veiliger. Uit het zicht is de oplossing. Er wordt minder snel ingebroken in uw auto.

Bij Tint your car in Apeldoorn kunt u terecht voor het professioneel laten ramen blinderen.

Bij Tint your car wordt rekening gehouden met een aantal zaken om tot een aantrekkelijk resultaat te komen:
[font=Calibri, sans-serif]De achterruit wordt getint uit één stuk. Dus geen naden. Ook worden de deurpanelen er af gehaald en de ruit gedemonteerd. Personenauto’s en bedrijfswagens worden getint in de stofvrije bedrijfsruimte. 


[font=Calibri, sans-serif]Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan onze website tintyourcar.nl
[font=Arial]ramen blinderen


Totziens bij Tint your car in Apeldoorn


[font=Arial]ramen blinderen


Reacties op dit artikel