Eén schoonmaakbedrijf, alle facilitaire diensten

 
Gepost op 05-03-2013 Door Bonobos Bekeken 1372 keer

[font=Calibri\\][font=Calibri\\][size=2][font=Calibri","sans-serif]Uwpand is het visitekaartje van uw bedrijf. Vanzelfsprekend wilt u dat uw bedrijfspand er zowel van binnen als van buiten goed uitziet. Voor ieder karwei in en om uw bedrijfspand bestaan er echter verscheidene facilitaire diensten. Elke klus kent vaak zijn eigen leverancier met wie er weer een nieuw contract moet worden afgesloten. Denk bijvoorbeeld aan de schoonmaak, de interieurverzorging, vloeronderhoud en de glasbewassing. Veel ondernemers lopen hierdoor soms tegen deze (diversiteit in) facilitaire diensten aan.

Bent u zo’n ondernemer en zoekt u een schoonmaakbedrijf dat al deze diensten verschaft? Dan zit u goed bij Bedrijfsschoonmaak.nl. De schoonmaakbedrijven die bij dit platform zijn aangesloten verzorgen al vele jaren de schoonmaakwerkzaamheden voor kantoor- en winkelpanden, bedrijfsgebouwen, scholen, instellingen en de medische sector. Diensten als stofzuigen, stoffen, het afnemen van bureaus, het legen van prullenbakken, het schoonmaken van sanitair, glasbewassing, vloeronderhoud, stoomcleaning, het reinigen van computers en verzorging van de planten vallen allemaal binnen het schoonmaakpakket van dit platform.

Bedrijfsschoonmaak.nl is een concept waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Schoon is bij ons echt schoon. Dit kunnen wij garanderen door onder andere een intensieve selectie van schoonmaakbedrijven door middel van opleiding, motivatie en controles. Ook houden wij rekening met de frequentie van de schoonmaak, het aantal uren en de tijdstippen dat er schoongemaakt mag en kan worden. Het wekelijks of dagelijks schoonmaken is voor onze schoonmakers dan ook geen probleem.

Een ander voordeel van het inschakelen van één schoonmaakbedrijf voor [/size][font=Calibri\\][font=Calibri\\][size=2][font=Calibri","sans-serif][url=http://www.artikeldirectorie.nl/gratis-artikel-plaatsen/<font][size=2][font=Calibri\\]al uw schoonmaakwerk[/url] is het besparen van tijd en geld. Er hoeven namelijk geen specialistische schoonmaakmiddelen of attributen te worden aangeschaft en bovendien hoeft er niet te worden nagedacht over alles wat hier nog meer bij komt kijken. Hierdoor kan uw energie gewoon in het werk gestoken worden en kunt u alle schoonmaakwerkzaamheden met een gerust hart overlaten aan specialisten met jarenlange ervaring.[/size] [/size]


Reacties op dit artikel