Taxi Den Bosch

 
Gepost op 17-03-2013 Door TdH1962 Bekeken 1054 keer

Regio Den Bosch

In de regio Den Bosch is een overvloed aan taxi's die vervoer aanbieden. Vaak ziet u door de bomen het bos niet meer en weet u niet met wat voor bedrijf u vervoerd wordt, de papieren in orde zijn, de chauffeurs betrouwbaar en de voertuigen in orde. Zaken die van belang zijn als u op reis gaat.Herkenkwaliteit

Hoeherkend u een kwalitatief hoogwaardig bedrijf ?

Dit soortbedrijven zijn te herkennen aan :


  • een gewoon telefoonnummer;

  • een KvK en BTW nummer;

  • goed opgeleide chauffeurs;

  • jonge milieuvriendelijke voertuigen;

  • jarenlang ervaring;

  • het landelijke taxi keurmerk TX-Keur

Taxi Den Bosch

Taxi Den Bosch is een initiatief van Taxi de Hart. Dit familiebedrijf met meerdan 50 jaar ervaring biedt naastvervoer van en naar Schiphol ook diverse andere soorten vervoer aan in de regio Den Bosch.
Het wagenpark van Taxi de Hart is jong, milieuvriendelijk en goed onderhouden. De chauffeurs van Taxi de Hart krijgen jaarlijks herhalingscursussen en hebben minimaal levens reddende handelingen.Hoe reserveert u ?
Uw Taxi Den Bosch kunt u eenvoudig en makkelijk reserveren via onze website, per email of gewoon telefonisch.Wat kunt u verwachten ?
Een avondvoor vertrek wordt u door de centrale gebeld om uw rit te bevestigen. Op de dag zelf wordt u ongeveer 5 minuten voordat de taxi arriveert door onze terugbelservice gebeld dat uw taxionderweg is.
Thuis wordt u voor de deur opgehaald en geholpen met uw bagage door de chauffeur. Op Schiphol zet de chauffeur u voor de deur af en helpt u ook daar met uw bagage.
Op de terugweg wordt u ook weer voor de deur opgehaald en afgezet. Slepen met bagage wordt zo dus tot een minimum beperkt. Dat is pas ontspannen op reis.


Reacties op dit artikel