Laat kliklijsten voor u zaak werken

 
Gepost op 09-08-2013 Door ReclameExpert Bekeken 915 keer

Binnen veel winkels, restaurants, bioscopen of sportscholen is er vaak sprake van een wisselende reclameboodschap. Voor deze boodschap wordt veelal gebruik gemaakt van kliklijsten. Dit is een handige oplossing, echter in veel gevallen kan de kliklijst makkelijk beter worden benut.

Als eerste is het belangrijk om de juiste positie te kiezenvoor het plaatsen van de kliklijsten. Hierbij is het altijd te adviseren om het centrum van de kliklijst op ooghoogte te plaatsen. Kies een positie waar de kliklijst in beeld springt. Pas de verlichting hier eventueel op aan. Het richten van een spot op een kliklijst zorgt er voor dat uw reclameboodschap meer in het oog zal springen.

Voor het bepalen van de grote van de kliklijst is hetbelangrijk om goed te bekijken vanaf hoe dichtbij de mensen de reclameboodschap zullen zien. Zonder je hoofd te moeten draaien moet de boodschap goed leesbaar zijn. Voorkom kleine lettertjes in uw reclameboodschap, gebruik duidelijke grote titels.

Als laatste is het ook mogelijk om uw reclameboodschap tebeveiligen middels kliklijsten met een slot of inbussleutel. Wel moet je er rekening mee houden dat in het geval van beveiligde kliklijsten er meer tijd nodig zal zijn voor het wisselen van de reclameboodschap. Een webshop met een groot aanbod van kwalitatieve [url=http://reclamematerialen.com/kliklijsten/]kliklijsten[/url] is reclamematerialen.com


Reacties op dit artikel