Nieuwe online bedrijvengids bedrijveng1ds.nl

 
Gepost op 21-08-2013 Door mcg Bekeken 919 keer

Bedrijveng1ds.nl is een nieuwe nederlandse website waarop u uw bedrijf kostenloos kunt aanmelden. Wij vermelden uw naw gegevens, social media informatie, openingstijden en meer. Daarnaast kunnen gebruikers uw bedrijf reviewen. Deze gids is een online initiatief van zobve media.
 
Bedrijveng1ds verzamelt gegevens zoals twitter, facebook en andere social media gegevens van alle vermeldingen. Wij combineren deze gegevens in een enkele vermelding met als doel een zo compleet mogelijk overzicht van de bedrijven samen te stellen. Op pagina’s kunnen wij gebruik maken van externe content die wij hebben gedownload en geherpubliceerd ( content curation ) en geoptimaliseerd, verrijkt. Schrijf u nu gratis in voor een bedrijfsvermelding!
 
De meerwaarde van een vermelding in deze gids is dat u een gratis backlink ontvangt waarmee u uw pagerank kunt verhogen. Pagerank is nog steeds een belangrijke factor om uw website hoger te laten ranken in Google. Deze gids is gekoppeld met andere gidsen. Wijzigt u uw vermelding in deze gids, dan wordt automatisch ook op andere gidsen de vermelding aangepast, waaronder enkele PR4 gidsen.
 
Naast een bedrijvengids beheren wij legio andere websites en kunnen wij u helpen met het samenstellen van professioneel drukwerk. Wij verzorgen oa drukwerk voor de gemeente geleen, square information systems en (semi-) overheden. Wilt u meer informatie over deze diensten kijkt u dan op de website van zobve media zobve.nl. Ook voor mobiele applicaties kunt u contact met ons opnemen, wij beschikken over een offshore development team in India welke gespecialiseerd is in het realiseren van allerhande technische apps voor allerlei mobiele platformen.
 
Wanneer u meer informatie wenst over onze diensten. Neem dan contact met ons op.


Reacties op dit artikel