Zonwerend glas zorgt voor energiebesparing

 
Gepost op 01-03-2013 Door Bonobos Bekeken 916 keer

Zonwerend glas zorgt voor energiebesparing

Zonwerend glas in uw woning zorgt niet alleen voor sfeer en geeft uw pand een fraai karakter, het is ook nog eens energiebesparend.  Doordat het ongewenste warmte buiten houdt, hoeft u minder kosten te maken om uw woning te laten koelen. Daarnaast heeft het als bijkomend voordeel dat het nauwelijks UV licht doorlaat. Teveel UV licht kan schadelijk zijn voor uw meubelen die uiteindelijk kunnen verkleuren.Zonwerend glas kunt u verkrijgen in verschillende kleuren, ook  is er een mogelijkheid om deze met een spiegelend effect te verkrijgen. Het glas wordt gemaakt door isolatieglas te voorzien van zonwerende coating.

LTA en ZTA Waarde
Binnen het zogenaamde glasvlak wordt er met soorten waarden gewerkt om zonwerend glas te creëren. Het gaat hier om de LTA en ZTA waarde. De LTA waarde geeft aan hoeveel licht er wordt doorgelaten. 

De ZTA waarde geeft daarentegen de hoeveelheid warmte aan wat uiteindelijk door de beglazing heen komt.Een waarde van veertig procent houdt in dat er veertig procent van de warmte door het glas heen gaat en dat er dus zestig procent door het glas wordt gereflecteerd en geabsorbeerd. Wilt u graag weten welke waarden bij u in de woning geschikt is? Dan kunt u advies inwinnen bij de glaszetters van Glas Compleet.Glas Compleet uw glaszetter in deLelystad en Almere
[url=http://www.glascompleet.nl][Glas Compleet[/url]
Glas Compleet is sinds 2005 actief in de hele provincie Flevoland. Met jaren ervaring in de glaswereld, kunnen de glaszetters van Glas Compleet uw helpen met het zetten van zonwerend glas. De glasmonteurs staan bij noodgevallen overdag altijd binnen dertig minuten bij u op de stoep wanneer u glasschade geconstateerd heeft. U kunt Glas Compleet ook in het weekend of ’s avonds bereiken. Door hun 24-uurs service zorgen ze er namelijk voor, dat elk soort glasschade op elk moment van de dag hersteld wordt. De glaszetters leveren en plaatsen vlot en vakkundig!


Reacties op dit artikel