Antivirus software

 
Gepost op 02-02-2013 Door WePisto Bekeken 1568 keer

Van telefoon abonnementen tot energieleveranciers en reisverzekeringen: voor bijna alles is er tegenwoordig een goede vergelijkingssite. Maar voor antivirus, antimalware software nog niet.
Op het nieuwe http://www.topreviews.nl/anti-virus-software/ kunt u eenvoudig uw eigen antivirus software vergelijken en zo nodig een nieuwe keus maken uit een tiental bekende aanbieders op dit gebied. Via een eenvoudig vergelijking kunt u in een overzicht de pakketten vergelijken met elkaar.


Detectiescore
De criteria zijn vrij uitgebreid: behalve datu kunt vergelijken op verschillende besturing systemen zoals MAC en Windows. is het in een oogopslag te zien over welke functies de antivirus software beschikt.

Ook hebben alle pakketten een detectiescoregekregen, gebaseerd op testen van AV-Comparatives en Virus Bulletin. Hebt u een pakket gevonden dat bij u past, dan kunt u het meteen aanschaffen.


Waarom betaalde antivirus:
Als beveiligingsexpert zijn wij vanmening dat een virusscanner aan bepaalde minimale eisen moet voldoen om een gebruiker goed te beschermen. Een virus kan op een aantal manieren uw computer infecteren en wij zijn van mening dat alle toegangen naar uw computer beveiligd moeten zijn. Denk hierbij aan:

    internet
    USB-sticks
    externe harddisks
    e-mail berichten
    dvd-spelers

Tot de tijd dat u besloten heeft omeen betaalde versie te nemen, laat men u wel met beveiligingslekken werken, terwijl u zich hier waarschijnlijk niet bewust van bent.


TopReviews.NL is een vergelijking site wat zich vooral richt op internet en beveiligings software zoals:
AntiVirus, Totaal internet security software voor Windows en MAC, Internet filters en backup oplossingen.


Reacties op dit artikel