Datingsite profiel, Internetdating tips

 
Gepost op 25-06-2013 Door Datingsite Bekeken 1086 keer

Datingsite Profiel, Internetdaten tips Zoek je een leuke en gekke vent waar je dag en nacht om kunt lachen? DAT BEN IK! Ik zie er niet slecht uit (beschrijf jezelf). Kijk maar op mijn datingsite profiel. En ik ben ook nog een goede luisteraar. Niet iets waar veel mannen aandacht aan besteden, niet waar? Ik ben misschien niet de meest intelligente man ter wereld, maar ik probeer zo slim mogelijk te werk te gaan op alle terreinen in mijn leven en dat heeft resultaat. Ik heb eindeloos veel interesses, van wijnproeven tot sporten tot reizen en koken. Ik vind veel dingen leuk en probeer graag nieuwe dingen uit. Wat mensen over me zeggen is dat ik een aardige, leuke man ben die graag eet. En omdat ik graag eet, heb ik ook geleerd graag te sporten - lol. En omdat ik graag eet, kook ik ook graag. Ik maak graag nieuwe vrienden, dus stuur me een berichtje via deze datingsite! Ik zoek een vrouw die graag plezier heeft, sport, uit eten gaat, en het niet erg vind dat niet alles altijd perfect is.


Je datingsiteprofiel bevat humor! 

Ik ben een eenvoudige…leuke, oprechte man. Ik zoek iemand die veel met me gemeen heeft, dat is alles. Ik ben een simpele, aardige, eerlijke en echte vent. Ik zoek iemand die ongeveer hetzelfde is, behalve een vent dan! . Het zou leuk zijn als je een goed gesprek kunt voeren, nieuwe dingen wilt uitproberen, overal voor in bent, logisch kunt denken, slim, bijdehand…Je weet wel wie ik bedoel, niet waar? Stuur dan berichtje naar mij, en laat altijd even een reactie achter naar aanleiding van jouw Datingsiteprofiel


De auteur van dit artikel hoe een datingsiteprofiel eruit kan zien is mede-eigenaar van de Dating Doctors. Een bedrijf wat o.a. een versiercursus geeft. Hier leren mannen en vrouwen de geheimen van het versieren te ontrafelen. Bij al hun versier - en internetdaten tips staat plezier voorop! 


Reacties op dit artikel