Uw Lelo vibrator bestellen bij Lelo-outlet.nl

 
Gepost op 20-07-2015 Door shevibes Bekeken 1200 keer

Wilt u graag een Lelo vibrator bestellen maar weet u niet welke u het beste kunt kiezen? 
Wij helpen u op weg. Lelo is een Zweedse fabrikant van erotische speeltjes voor de vrouw en man. Lelo richt zich echter voornamelijk op de vrouwen en stellen. Het speeltje is namelijk uitstekend samen te gebruiken tijdens jullie liefdesspel als ondersteuning. 

Een Lelo vibrator zorgt ervoor dat u uw intieme leven met elkaar erg zult versterken. Op deze manier zult u ook buiten de slaapkamer waarschijnlijk weer beter met elkaar overweg kunnen. Maar welke vibrator past nu het beste bij u. Lelo heeft o.a de volgende modellen beschikbaar de Soraya, Gigi, Iris, Liv, Mona en mona wave. Natuurlijk zijn er nog wel meer modellen, maar dit zijn veruit de meest populaire die het vaakst worden verkocht bij [font=Arial]Lelo-outlet.n. De Lelo Soraya is een vibrator die 2 gebieden in één keer kan stimuleren, wie wil dat nou niet! Door de g-spot stimulatie en de clitorus stimulatie bent u in staat om ongekende hoogtepunten te bereiken. Alleen of met uw partner samen. Door de unieke vormgeving van de vibrator zijn de normaal zo lastig te bereiken plekjes ineens binnen handbereik en kunt u volop gaan genieten van uw intieme massage. 
Naast de Lelo Soraya is er ook nog de Lelo Mona en Mona wave. Maar wat is nu het verschil tussen deze twee vibrators? De vorm is vrijwel identiek aan elkaar, alleen bij de Lelo Mona Wave zit een top die een vingerachtige beweging maakt op het moment die is ingebracht, hierdoor wordt u extra gestimuleerd. Wilt u ook een Lelo Vibrator bestellen, kijk dan eens bij Lelo-outlet.nl.


Reacties op dit artikel