Sexlijnen

 
Gepost op 22-12-2015 Door Sinned007 Bekeken 1434 keer

Live Sexlijn


De 100en vrouwen live Sexlijn!


Heerlijke wezens:in alle vormen, maten en leeftijden. Een live sexlijn waar je iedere minuut van de dag een geil gesprek kunt voeren. Alle niches zijn vertegenwoordigd. Elk rollenspel krijgt hier een podium. Wil je lekker spuiten of ben je in voor wat meer? Wat je ding ook is:hier zit je goed!

Er staan visitekaartjes van de dames live op de sexlijn maar ook hier op de site. De visitekaartjes hier geven je de mogelijkheid om er eens lekker voor te gaan zitten en te lezen wat een live dame je te bieden heeft. Je kunt geile foto’s van haar bekijken en je kunt haar gesproken visitekaartje beluisteren om zo te horen of ze je zal bevallen. Op de lijn verteld ze het je allemaal zelf. Ook daar kun je gemakkelijk door de visitekaartjes heen bladeren met de toetsen van je telefoon.


Op de live sexlijn
kun je heel gemakkelijk zappen tussen de dames, ook tijdens een gesprek. Gewoon hoppen van de een naar de ander totdat jij een dame hebt gevonden waarbij jij je prettig voelt. Door toetsen 1 en de 3 te gebruiken spring je voor en achteruit door het heerlijke dames menu.

Snel een dame aan de lijn omdat je haar boxnummer al weet? Kies hiervoor in het keuzemenu eerst een 1 voor “live gesprek” en vervolgens een 1 om aan te geven dat je het nummer van de dame al kent. Zo zit je lekker snel live op deze sexlijn.

Afspreken is mogelijk, maar zeker niet met alle dames. Er zijn natuurlijk dames die het leuk en spannend vinden om iemand te ontmoeten maar dit is niet het doel van delive sexlijn. Een geil gesprek, kunnen zijn wie je wilt, zelfs volledig anoniem. Samen fantaseren en tot een heerlijk hoogtepunt komen is waar we het voor doen ;)


Reacties op dit artikel