minilening aanbieders

 
Gepost op 14-02-2013 Door reiszo Bekeken 1180 keer

Sinds bedrijven niet meer toren hoge rentes mogen rekenen voor een Minilening wordt er op een andere manier de minilening aangeboden. Je leent bijvoorbeeld een bedrag van 500 euro en betaald deze weer terug na 21 dagen. Je betaald precies 500 euro weer terug. Je zult je vast afvragen \\\'hoe gerdienen zij dan hun geld?\\\'

Nou dat is best simpel, maar wel onduidelijk aangeven op de websites van de aanbieders van minileningen. Ik heb ergens gelezen dat als je 500 euro wilt lenen je ongeveer 80 euro betaald aan service kosten. Dus je besteld 500 euro maar je krijgt 420 euro op je bankrekening gestort. Maar je betaald wel 500 euro terug na 21 dagen terwijl je dus 420 euro hebt gekregen.

Dit is het verdien model van de meeste aanbieders van minileningen ook wel kleine lening genoemd. Voor het aanvragen van een kleine lening komen dus wel meer dingen bij die ze je niet vertellen. 

Er zijn op dit moment een aantal aanbieders actief in deze markt. Je hebt, Cashbob, Minilening.nl, Easycredit, Betaaldag en Ferratum.nl.
Dit zijn wel de grootste aanbieders op dit moment. Ik kan je vertellen uit online ervaringen dat cashbob wel vertrouwd is. Je kan op internet een aantal revieuws vindenover het bedrijf. Deze zijn 9+ beoordeeld op de meeste sites en op fora.

Ook de andere bedrijven gaan er niet onderdoor. Deze zijn ook allemaal met een 8,5+ beoordeeld. Je hebt mensen die de minilening niet binnen 21 dagen terug kunnen betalen en krijgen een rekening gepresenteerd omdat ze niet binnen de termijn hebben betaald.


Reacties op dit artikel