De vele voordelen van factoring

 
Gepost op 17-12-2015 Door waidohuy Bekeken 1209 keer

[font=Avenir Next Regular]Factoring, factuurfactoring, of debiteuren financiering betekent het verkopen van de facturen van jouw bedrijf aan een financieel bedrijf voor onmiddellijk geld. Factoring maakt het mogelijk voor jouw bedrijf om geld te verkrijgen wat anders niet beschikbaar was tijdens een normale factureringcyclus.
[font=Avenir Next Regular]In andere woorden,factuur factoring of het verkopen van facturen aan een “factor” helpt jouw bedrijf het geld te krijgen wat het nodig heeft. Voorafgaand zijn er wat belangrijke punten die moeten worden benadrukt:
[font=Avenir Next Regular]* Eliminatie van slechteschulden: Een non-recourse factor veronderstelt het risico van slechte schuld, waardoor deze kosten van het bedrijfsinkomen kunnen worden geëlimineerd.  
[font=Avenir Next Regular]* Factuurverwerking: In factuurfactoring, doen \\\"factoren\\\"  meestalde meerderheid van de werkzaamheden die bij het verwerken van facturen komen kijken. Dit omvat het maken van facturen, controles over het gestorte geld, het maken van computer rapporten en het invoeren van betalingen.
[font=Avenir Next Regular]* Ongeremd kapitaal:Factuur factoring is de enige bron van financiering die meegroeit met jouw omzet. Dit betekent dat als de omzet verhoogt, extra geld onmiddellijk beschikbaar is. Zo groeit het bedrijf continu en kan het ook aan de toenemende vraag voldoen.
[font=Avenir Next Regular]* Voordeel van tijdelijkebetaling: Op jouw zakelijke transacties kan je 2 - 5% besparen op de kosten van grondstoffen, omdat je het geld hebt om binnen tien dagen te betalen. Naast een verhoging van inkoopvolume, zal ook de werkelijke kosten van factoring afnemen.
[font=Avenir Next Regular]* Vermijd kortingen voorvroeg betalende klanten: Omdat je het geld zonder vertraging ontvangt, hoef je ook geen kortingen aan je klanten te bieden zodat ze eerder betalen. Factoring zal iedere euro met die korting zou verdwijnen besparen.  
[font=Avenir Next Regular]* Geef het eigen vermogenniet op: Factuur factoring zorgt ervoor dat je geen aandelen van het bedrijf hoeft op te geven of extra partners moet gaan zoeken.
[font=Avenir Next Regular]* Krijg geen extraschulden: Mensen hebben een verkeerd beeld van factoring als ze denken dat het een lening is. Dit is niet waar, factuur factoring is geen lening. Daardoor zal het bedrijf niet te maken krijgen met extra schulden.
[font=Avenir Next Regular]Bij factuur factoring,duurt de eerste transactie meestal tussen de 3 en 5 dagen. Zodra alles is geregeld, zal het geld meteen naar je bank worden overgemaakt. Mensen denken vaak dat er maandelijkse verplichtingen bij komen, maar dit is bij factuur factoring niet het geval. Aangezien factoring geen lening is, is er ook geen terugbetaling van schulden. Bovendien ben je zelf in controle hoeveel facturen je naar de factor stuurt en wanneer je dat doet, afhankelijk van wanneer jij geld nodig hebt.

[font=Avenir Next Regular]Als je zoekt naar eenfactuur factoring bedrijf wat jouw bedrijf laat groeien, dan is DBS2 daar voor jou. Voor meer informatie over factoring, factoring factuur korting, factuur factoring bedrijven en debiteurenbeheer, ga dan naar http://www.dsb2.nl


Reacties op dit artikel