Gta 5 het spel van 2013

 
Gepost op 12-09-2013 Door Gta5 Bekeken 1189 keer

De hele wereld wacht reikhalzend uit naar de release van GTA5. In GTA V speel je met maar liefst 3 verschillende karakters die goed moeten samenspannen om de missies tot een goed einde te brengen. Grand Theft Auto 5, vaak afgekort tot GTA vijf, is het 14e deel in deze langlopende serie, waarbij we de spin-offs en uitbreiding packs voor het gemak even meetellen. Zoals we kennen van eerdere delen zijn er, naast de hoofdmissies die ongeveer twee dagen in beslag nemen, weer diverse sidequests te vinden. De goede reviews van de pers, de uitstekende verkoopcijfers en de enorme wereld zorgen al jaren voor een groot succes voor Grand theft auto. Meer informatie via: [font=Arial]Bloggers

Kun jij niet wachten om GTA V te spelen? In Gta 5 kan je opnieuw gaan en staan waar je maar wil in de grote open wereld. De hele reeks bij elkaar opgeteld is dit het veertiende deel in de serie van In de world van GTA speelde je altijd met 1 personage. In het nieuwe deel krijg je maar liefst drieverschillende karakters waar je mee kunt Los Santors kan veroveren. Rockstar Games zorgt al 16 jaar voor hoge verkoopcijfers, goede beoordelingen van de pers en uitmuntende gameplay.

Hierbij heb je de 3 verschillende karakters ook echt nodig om de 25 uur durende story mode succesvol uit te spelen. De sandbox action-adventure GTA 5 zal door Rockstar Games binnenkort worden uitgebracht. Naast de hoofdmissies zijn er weer diverse zijdelingse missies te volbrengen. Voor dit deel gaan we terug naar de stad Los Santos uit de laatste gta. Hierbij tellen we de diverse expansion packs en extra\\\'s voor het gemak even mee.

Grand theft auto versie 1 verscheen ongeveer 16 jaar geleden. GTA heeft bekend gemaakt dat de omgeving van de nieuwste gta 5 keer zo groot is als de wereld in Red Dead Redemption! In GTA VIJF kunnen spelers ook terecht in de online mode om online met elkaar te spelen.


Reacties op dit artikel