Pinguin sprong

 
Gepost op 14-10-2013 Door babblebyte Bekeken 1584 keer

Huiswerk maken? Sommen oefenen? In je vrije tijd ben je natuurlijk veel liever bezig met het spelen van computerspelletjes. Bij [url=http://[font=Cambria","serif][url=http://www.tafelsoefenen.nl/][font=Verdana","sans-serif]www.tafelsoefenen.nl[/url]]Tafels Oefenen.nl[/url]  snappen ze dat maar al te goed. En dus bedachten zij een heleboel spellen waarmee je leren en spelen kunt combineren.

Alle spellen op deze website zijn speciaal voor jou gemaakt om het leren van de tafels zo gemakkelijk en leuk mogelijk te maken. Er zijn ridders, vliegtuigen, helikopters, koalaberen, pinguïns en zelfs schietschijven om je te helpen die lastige tafels onder de knie te krijgen. Het was nog nooit zo leuk om te studeren voor een diploma.

Om je tafeldiploma te halen moet je alle tafels van 1 tot en met 10 zonder fouten kunnen maken. Daar moet je flink voor oefenen. Dit kun je doen door de tafels op te dreunen of ze zingend in te studeren. Op internet zijn er heel veel ezelsbruggetjes te vinden, die je stuk voor stuk beloven dat het leuk en simpel is om de tafels voor eens en voor altijd uit je hoofd te kennen. Wij zijn er echter van overtuigd dat spelenderwijs leren het allerbeste werkt.

En wat is er nou leuker dan met mensen over de hele wereld te oefenen? Dat kan met het spel [url=http://www.tafelsoefenen.nl/alletafels/pinguinsprong.php]Pinguïn Sprong[/url]. In dit spel is het oplossen van de sommen niet alleen een race tegen de klok, maar ook tegen drie andere spelers. Door een druk op de knop start je eenvoudig een nieuw spel, even wachten tot je tegenstanders klaar zijn en vervolgens spring je met z’n vieren van ijsschots naar ijsschots. Het is zaak om alle antwoorden goed te hebben, anders val je in het water en dan kom je op achterstand. Laat je ook niet foppen door klakkeloos achter een van je tegenstanders aan te springen, want misschien heeft hij of zij het antwoord wel niet goed.

Voor dit spel moet je al wel een beetje een gevorderde tafelkenner zijn. Als jij op het punt staat je grote tafeldiploma te halen, is dit spel ideaal voor jou. Succes!


Reacties op dit artikel