Middelen tegen slechte adem

 
Gepost op 14-04-2013 Door aegoodies Bekeken 1029 keer

De middelen tegen een slechteadem

Er zijn verschillende mogelijkheden om van een slechte adem af te komen, maar eerst dien je te weten wat de oorzaak is. Meestal is de oorzaak een bacterie die op de tong achter blijft. Dit komt omdat de tong bestaat uit kleine scheurtjes en daar kunnen etensresten in achterblijven. Na verloop van tijd gaat het vies ruiken en kan het onfrisse geuren achter laten. Zelf ruik je het misschien niet, maar wanneer anderen met je praten kan het zijn dat zij het wel ruiken. Het is dan belangrijk dat je hier wat aan doet, misschien merk je dat anderen minder dicht bij je komen staan en wat afstand houden wanneer je gaat praten. Aanslag op de tong zorgt voor onwelriekende adem.


Dit kan duiden op een slechte adem. Daarom is het goed om een middel tegen slechte adem te gebruiken. Een goed voorbeeld daarvan is de Orabrush tongreiniger. Maar er zijn ook andere middeltjes die gebruikt kunnen worden, je kunt denken aan kauwgom, mondspray, tandenstokers en een speciale tandpasta. Als je zekerheid wilt dat je een middel hebt dat meteen werkt, dan is de Orabrush tongreiniger de beste optie. Dit geeft meteen resultaat. Wanneer je de Orabrush voor de eerste keer gebruikt dien je de bijsluiter goed te lezen zodat je weet hoe het moet, maar dan zie je meteen hoeveel vuil er eigenlijk achterblijft op je tong. De eerste keer kun je hier wel van schrikken, je verwacht namelijk niet dat hier zoveel vuil achter blijft.

Het beste middel tegen een Slechte Adem is Orabrush tongreiniger.De verschillende middeltjes die op de markt zijn verschenen voor een slechte adem helpen lang niet allemaal. Een middel dat wel helpt is de Orabrush tongreiniger. Dit middel zorgt er voor dat je meteen weer een frisse mond hebt en opgelucht adem kunt halen. Je kunt onder de mensen komen en ook al heb je knoflook gegeten, niemand zal het ruiken omdat je de Orabrush tongreiniger hebt gebruikt. Dit zorgt er voor dat onfrisse geurtjes geen kans krijgen, hoe komt dat? Omdat er fijne haartjes op de reiniger aanwezig zijn en deze zorgen er voor dat al het vuil naar voren wordt gehaald en hierdoor hebben bacteriën geen kans meer! Het vuil kan eenvoudig van je tong worden verwijderd en je hebt een schone tong, zonder bacteriën die je voorheen wel had!


Reacties op dit artikel