Ooglaseren en vergoeding zorgverzekering in 2015

 
Gepost op 10-12-2014 Door Vision Bekeken 1124 keer

[font=\\\\\\\\\\\\\\\'Open Sans\\\\\\\\\\\\\\\', sans-serif][b]Amsterdam 10 december 2014 – 2015 staat voor de deur en dus is het weer het moment om (last minute) te kijken of je van zorgverzekeraar gaat wisselen. Er is veel aanbod, maar er zijn ook veel verschillen tussen alle zorgverzekeraars. Bedenk dus vooraf goed wat voor jou essentieel is in 2015. Zo ook als je een ooglaserbehandeling overweegt.

[/b]
[font=\\\\\\\\\\\\\\\'Open Sans\\\\\\\\\\\\\\\', sans-serif]Of een zorgverzekeraar een deel van een ooglaserbehandeling vergoedt, is afhankelijk van de zorgverzekeraar en welk pakket je hebt. Vanuit een basisverzekering zal een ooglaserbehandeling niet worden vergoed. Met een aanvullende verzekering is de kans al groter, maar nog geen garantie.  Om er zeker van te zijn is het verstandig om eerst te bellen met diverse zorgverzekeraars voordat je een keuze maakt. Vaak is het op de website te onduidelijk vermeld en je wilt natuurlijk niet voor verassingen komen te staan. 


[font=\\\\\\\\\\\\\\\'Open Sans\\\\\\\\\\\\\\\', sans-serif]Een zorgverzekeraar kan eisen stellen met betrekking tot vergoeden van een ooglaserbehandeling. Zo kunnen zij bijvoorbeeld eisen dat de oogarts NOG gecertificeerd is. Vraag dit dan ook altijd na bij de kliniek. Ooglaseren wordt niet gezien als medisch noodzakelijk, mocht de behandeling wel medisch noodzakelijk zijn dan heb je een verklaring nodig van de oogarts. Bij een normale ooglaserbehandeling zal hier geen sprake van zijn, bespreek dit dus goed met de zorgverzekeraar! In Nederland zijn er ook enkele zorgverzekeraars die samenwerken met oogklinieken. Mocht er sprake zijn van deze samenwerking en wil je graag een vergoeding dan is het alleen mogelijk om je te laten behandelen bij een aangesloten oogkliniek.


[font=\\\\\\\\\\\\\\\'Open Sans\\\\\\\\\\\\\\\', sans-serif]Toch is het wel belangrijk om in je achterhoofd te houden dat je je vooral veilig en vertrouwd voelt bij een oogkliniek. Laat je dus niet altijd leiden door een samenwerking of een vergoeding. Uiteindelijk wil dat ook niet altijd zeggen dat het de goedkoopste en beste oplossing is. Er zijn ook klinieken die vaste lage tarieven hanteren en waar service bovenaan staat, in tegenstelling tot andere klinieken die met samenwerkingen en vaste vergoedingen alsnog hoger uitvallen. Vision Ooglaseren adviseert om het totaalplaatje goed te bekijken en ook reviews te lezen over verschillende oogklinieken.
[font=\\\\\\\\\\\\\\\'Open Sans\\\\\\\\\\\\\\\', sans-serif]
Bij Vision Ooglaseren vinden we dat goed zicht onbetaalbaar is. Je hebt immers maar één paar ogen. Voor wie beter zicht wil krijgen, heeft Vision Ooglaseren een betaalbare oplossing. Ogen laseren met inzet van vooraanstaande specialisten en de modernste techniek. Dat doen we al bijna 10 jaar. Gewoon in Nederland in Amsterdam en Eindhoven. Waarbij we de beste kwaliteit van behandelen combineren met toegankelijke tarieven. En persoonlijke aandacht boven snelheid plaatsen.


[font=\\\\\\\\\\\\\\\'Open Sans\\\\\\\\\\\\\\\', sans-serif]Bekijk hier het complete artikel en een overzicht van Independer: http://www.vision-ooglaseren.nl/ooglaseren-informatie/ooglaseren-en-vergoeding-zorgverzekering-2015/


Reacties op dit artikel