Wat is een private cloud?

 
Gepost op 28-10-2013 Door dennis Bekeken 815 keer

Een Private Cloud is een volledige oplossing op maat gemaakt door Cloudhosting. Aan de hand van uw wensen en eisen wordt de server voor u ingericht. Daarbij maakt alleen u gebruik van de server en hoeft u de server niet te delen met andere bedrijven. Dit maakt voor de veiligheid van uw server niets uit want dit is gewoon goed geregeld. Alleen maakt dit wel uit voor de inrichting van uw eigen server. Als u bepaalde specifieke wensen heeft dan kunt u deze niet instellen met een public cloud. 


U bent namelijk afhankelijk van de andere gebruikers die deze instellingen niet eens nodig hebben. Als u dus meer uit uw cloud server wilt halen dan is de keuze voor private al snel gemaakt. Het gebruik van een Private Cloud is schaalbaar.


Dit betekend dat u zelf bepaald hoeveel gebruik u wilt maken van uw server. Als u meer vermogen nodig heeft dan kunt u dit direct online aanpassen. Dit werkt ook andersom als u bijvoorbeeld ineens minder vermogen nodig heeft. Daarbij kunt u oplossingen op maat laten installeren op uw Private Cloud. Hierdoor kunt u zaken binnen uw bedrijf automatiseren via uw eigen cloud omgeving. Dit is mogelijk aan de hand van uw hardware, maar ook software wensen.

Als u bepaalde wensen heeft voor uw Private Cloud dan kunt u gerust advies vragen aan CloudHosting. Samen wordt er gekeken naar een oplossing op maat voor uw bedrijf. Dit kan zijn voor de virulisatie, maar ook bepaalde hardware of software oplossingen. Voor de virulisatie van uw Private Cloud wordt er gewerkt met VMWare. VMWare is op dit moment de beste oplossing voor uw private cloud. U kunt zo stabiel en snel werken binnen een digitale omgeving. Online kunt u direct een offerte aanvragen voor uw oplossing op maat zoals dit hoort bij een Private Cloud.


Reacties op dit artikel