familie agenda maken met Dayhaps

 
Gepost op 01-11-2013 Door janejoleen Bekeken 1247 keer

Dayhaps is een online agenda en evenementen platform welke eenvoudig te gebruiken is voor een online familie agenda.

Vergeet jij ook altijd familie afspraken? Met de Dayhaps familie agenda is dit verleden tijd.

Met regelmaat van de klok krijgen we uitnodigingen voor familie feestjes vaak al weken van te voren. Neefjes, nichtjes, ooms, tantes, opa of oma. En waar kom je achter een dag na het feest? Oeps .... Vergeten!!

Met de Dayhaps familie agenda kun je eenvoudig je uitnodiging sturen naar je familie en/of vrienden welke ook een Dayhaps gebruiken, maar ook kun je een eigen online agenda maken. Een verjaardag dubbel plannen behoord met je Dayhaps familie agenda dan ook tot de verleden tijd. Je pland gewoon je verjaardag in je eigen online agenda op je smartphone of pc en stuurt deze naar je familie en/of vrienden. Zij ontvangen de uitnodiging en het enige wat zij hoeven te doen is deze te accepteren. Jou verjaardag staat nu automatisch in hun online agenda en in je eigen gemaakte familie agenda welke alleen gezien kan worden door diegene welke jij hebt toegevoegd.

Veel makkelijker een dag en tijd plannen, omdat je tevoren kunt zien wat je familie reeds heeft gepland.

Met de Dayhaps gesloten familie agenda weet je wanneer je familielid een feest of afspraak heeft. Al kijkend in je familie agenda zie je in één oog opslag of er op een bepaalde datum en tijd geen afspraken voor iemand staan. Je weet direct dat niemand wat heeft afgesproken en is het voor jou makkelijk om op deze datum je feest of afspraak te plannen. De kans is dan het grootst dat iedereen ook daadwerkelijk aanwezig kan zijn.

Je eigen naam voor jou familie agenda. Ook uitermate geschikt voor bedrijven.

De familie agenda is te gebruiken naast je eigen familie ook met je schoon familie of met een bepaalde groep vrienden of relaties. Maar ook voor bedrijven welke werken met meerdere agenda\\\'s biedt Dayhaps dé oplossing. Een voorbeeld voor bedrijven kan zijn dat leden van de Directie met regelmaat een meeting organiseren. Belangrijk hierbij is natuurlijk om te weten of ook daadwerkelijk alle leden op deze meeting aanwezig kunnen zijn.

Om te weten welke agenda we moeten gebruiken kunnen we deze familie agenda of gedeelde agenda bijvoorbeeld \\\"Board meetings\\\" noemen. Alle directie leden kunnen nu de Board meeting agenda in kijken en hiermee rekening houden zonder dat zij eerst de overige leden  dienen te contacteren of een door hen geplande afspraak niet dubbel word gemaakt. Ook kan men meerdere personen als beheerder van deze online agenda toevoegen indien ook zij een Dayhaps account gebruiken.

Dayhaps synchroniseert jou familie agenda zowel op Pc, laptop, Iphone, iPad en Android

Of je nu Dayhaps op een iPhone, iPad,of  Adroid toestel gebruikt of gewoon op je laptop of pc werkt, de Dayhaps familie agenda synchroniseert direct en onafhankelijk met al deze mobiele en vaste device\\\'s. Als je met behulp van je smartphone een afspraak pland zal deze real time terug te zien zijn op alle ander mobiele toestellen of Pc\\\'s welke je gebruikt. Zo mis je nergens en nooit meer een voor jou zo belangrijke afspraak.

Wil je ook een eigen familie agenda beheren ga dan naar www.dayhaps.com en nodig snel je vrienden familie en relaties uit.


Reacties op dit artikel