Hoe werkt Artikeldirectorie?!

 
Gepost op 14-01-2013 Door Nathanael Bekeken 1027 keer

Artikeldirectorie is zoals de naam al doet vermoeden een directorie (verzameling) van artikelen die door haar bezoekers wordt geschreven. Omdat het schrijven van een artikel een tijdrovende klus is, zorgen wij ervoor dat er elke maand een artikel-schrijver kans maakt op 50 euro. Het artikel moet hiervoor wel goedgekeurd worden door de beheerder en voldoen aan enkele voorwaarden:


  • Artikel moet tenminste bestaan uit 1000 tekens
  • Samenvatting van het artikel moet tenminste 100 tekens bevatten
  • Het artikel moet duidelijk geschreven zijn in beschaafd en correct Nederlands
  • De inhoud van het artikel moet uniek zijn en mag onder geen beding een kopie zijn van een artikel of tekst van een andere website.Wat heb ik eraan?
Door het schrijven van een uniek artikel maak je in dezelfde maand nog kans op 50 euro cash. Het enige wat je hiervoor moet doen is het zorgen van veel lezers van jouw artikel.
Zodra jouw artikel aan het einde van de maand de meeste lezers heeft gehad win je automatisch de wedstrijd.


Het is daarnaast tevens toegestaan om een website in je artikel te vermelden. Er zijn webmasters die het interessant vinden om op deze manier met hun website gelinkt te worden. Zij zijn vaak bereid tot een kleine vergoeding.


Aan het einde van elke maand maken wij de balans op en krijgt de winnaar van die maand automatisch een mail waarin wordt verzocht om contact met ons op te nemen. Zodra wij de betalingsgegevens binnen hebben zullen wij overgaan tot betaling.

Waar wacht je nog op? Schrijf nu een artikel over een onderwerp naar keuze en wij zullen jouw artikel keuren. Indien deze wordt goedgekeurd maak je diezelfde maand nog kans op 50 euro!


Reacties op dit artikel