ML31 entertainment groep terug in NL

 
Gepost op 10-03-2013 Door tersteegmedia Bekeken 1526 keer

Het Nederlands,Amerikaans entertainment bureau wat in het verleden grootte successen behaalde met MTV sweet 16, het over the top exclusieve weare privileged, de Uefa evenementenhet afgelopen EK, en natuurlijk de Palm Beach Ocean clubs komt terug naar Nederland.

 Volgens eigenaar en directeur Michaël Alladinis de stap noodzakelijk doordat het talent en de creativiteit alleen in Nederland op zo’n hoog niveau staat dat hij zich gedwongen voelt terug naar Nederland te komen wil hij zijn onderneming 
vernieuwend en op het hoogste niveau houden.

“Natuurlijk is de VS heerlijk om te wonen en tewerken, de mogelijkheden en de luxe zijn hier groter dan waar ter wereld, helemaal de branche waarin wij actief zijn. Ik heb Drake, Lenny Kravitz, allerlei topsporters, directeuren en chirurgen als buren en dat maakt het een stuk makkelijker om grote opdrachtgevers en klanten binnen te halen. Maar wil jewat bereiken dan moet je af en toe een stapje terug doen om vervolgens er 2 vooruit te zetten. Nederland is al jaren trendsetter in deze branche en dat zal ook wel zo blijven. Wij moeten daar snel op kunnen reageren en dat is vanuit hier een stuk lastiger ”. Aldus Michaël Alladin vanuit het luxeappartementengebouw the Mosaic in Houston.

ML31 Entertainment Group is zich op dit moment aan het voorbereiden op verscheidene clubtours met deejays en concepten uit Nederland. Ongetwijfeld is dit niet het laatste wat wehoren van zowel ML31 Entertainment Group als zijn eigenaar.

Kijk voor meer informatieop de website


Reacties op dit artikel