Jamie Oliver is baas in de keuken

 
Gepost op 17-03-2013 Door digischrijven Bekeken 927 keer

Jamie Oliver gaat al een tijd mee, maar hij blijft hip en een van de grootste topchefs van de wereld.


In Nederland is hij in ieder geval nog steeds populair en misschien wel populairder dan ooit. Zijn boeken bJamie Oliver gaat al een tijd mee, maar hij blijft hip en een van de grootste topchefs van de wereld.
In Nederland is hij in ieder geval nog steeds populair en misschien wel populairder dan ooit. Zijn boeken blijven als warme broodjes over de toonbank gaan en onlangs deed hij nog mee aan het samenstellen van paasrecepten voor Albert Heijn.
Jamie Oliver zijn succes is nagenoeg niet te stoppen, zo lijkt het. Misschien ligt zijn geheim wel in het feit dat hij de meeste gerechten qua bereiding goed uitlegt en altijd probeert om de moeilijkste gerechten zo simpel mogelijk te houden. Ik denk dat zijn toverwoord \\\\\\\'easy\\\\\\\' is. Hij heeft in het verleden in ieder geval meerdere programma\\\\\\\'s gemaakt waarin hij laat zien dat je binnen 15 minuten of 30 minuten makkelijk een complete maaltijd met voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht op tafel kan zetten. Door zijn manier van vertellen , wordt je in ieder geval enthousiast en krijg je zin om zelf ook aan de slag te gaan.
Wat misschien veel mensen niet weten is dat Jamie Oliver een hele eigen lijn heeft aan keukenaccessoires. Hij heeft verschillende accessoires ontworpen om bijvoorbeeld een gerecht makkelijker te bereiden of gewoon een accessoire gemaakt die volgens hem het beste werkt om een bepaalde techniek uit te voeren. Daarnaast zijn dit duurzame en mooi ontworpen voorwerpen.
Echter moet je niet alleen aan keukenhulpmiddelen denken, hij heeft ook diversen soorten bestek of borden, schaaltje of andere tafelbenodigheden ontworpen. Deze producten zijn stuk voor stuk met aandacht ontworpen en allemaal redelijk geprijsd. Ben je Jamie Oliver fan? Dan moet je echt eens een kijkje nemen in het assortiment van Jamie Oliver keukenaccessoires.


Reacties op dit artikel