Op vakantie naar La Roche en Ardenne

 
Gepost op 03-05-2013 Door Nathanael Bekeken 845 keer

Op vakantie naar La Roche en Ardenne
Ben je op zoek naar een leuke vakantie? Heb je er dan wel eens aan gedacht om naar La-Roche-en-Ardenne te gaan. Dat ligt in België en je zult er een geweldige vakantie beleven. Je kunt een vakantiehuisje boeken, maar je kunt er ook voor kiezen om een plekje op een camping te boeken. La Roche en Ardenne is een erg bekende plek in België. Het landschap is er prachtig waardoor je er heerkijk kunt wandelen en fietsen. Een mooie autorit behoort ook tot de mogelijkheden. De plek zelf is schilderachtig en de rivier de Ourthe biedt veel vermaak voor een ieder. Zo kun je op een lekkere, zonnige dag ervoor kiezen om verkoeling te zoeken in het water, maar je kunt er ook voor kiezen om op het water je vertier te zoeken en te gaan kanoën.

Vakantiehuisje in de Ardennen
Als je van plan bent om over de grens op vakantie te gaan dan is het zeker de moeite waard om naar België te gaan een huisje in de Ardennen te nemen. Het is niet al te ver rijden en je zult je er zeer goed kunnen vermaken. De Ardennen is een heuvelachtig gebied met schitterende plekjes. Daarnaast is het in de zomer vaak prima vertoeven in de Ardennen waardoor het een leuk idee kan zijn om een vakantiehuisje in de Ardennen te huren. Dit kan natuurlijk voor een gezin maar je kunt ook met enkele vrienden of met een grote groep naar de Ardennen gaan. Je zult je er prima vermaken want overal in de
Ardennen zijn mogelijkheden om activiteiten te ondernemen

Camping in de Ardennen
Ben je meer een avonturier en vind je het leuk om wat primitiever te leven? Dan kun je er voor kiezen om een Camping La Roche en Ardenne te nemen. Natuurlijk zijn er prachtige tenten op de campings in de Ardennen die al voor je ingericht zijn, maar je kunt ook je eigen tent meenemen. Dat zal zorgen voor een ultiem vakantiegevoel. In de Ardennen kun je veel campings vinden en biedt dit prachtige natuurgebied tal van mogelijkheden om erop uit te trekken zodat je niet de hele dag bij je tent zult hoeven te blijven.


Reacties op dit artikel