All inclusive vakanties in Turkije

 
Gepost op 03-05-2013 Door sannebrainz Bekeken 853 keer

Turkije is één van de populairstevakantielanden. Een Turkije all inclusive vakantie wordt dan ook veel geboekt. Turkije heeftvele populaire badplaatsen waar het goed vertoeven is. Mooie stranden, een blauwe zee, heerlijk eten en een goede temperatuur. Dit zijn vele redenen waarom Turkije zo populair is bij vakantiegangers.

Turkije is een staat die bij Europagerekend wordt. Toch ligt Turkije ook in Azië. Voornamelijk om culturele redenen wordt Turkije altijd bij Europa gerekend. Turkije heeft ongeveer 80 miljoen inwoners en de hoofdstad van dit land is Ankara. De grootste stad van Turkije is Istanboel. Deze culturele stad telt maar liefst meer dan 12,5 miljoen inwoners. Ongeveer driekwart van alle inwoners zijn Turken. Daarnaast is er een grote groep Koerden die woonachtig zijn in Turkije en deze groep beslaat ongeveer 20% van de totale inwoners. De officiële taal die hier wordt gesproken is Turks. In Turkije is de belangrijkste religie, de islam. Bijna alle inwoners van Turkije zijn hier aanhanger van.
Het klimaat dat in de populaire badplaatsen heerst, is een mediterraans klimaat. In de zomer kan de temperatuur hier gemakkelijk oplopen tot 40[font=Times New Roman, serif]º[font=Times New Roman, serif]C.In de winterperiode zijn de temperaturen mild. De meeste vakanties worden dan ook naar de populaire badplaatsen geboekt. Een aantal van deze plaatsen zijn Antalya, Alanya, Bodrum, Marmaris, Kemer en Kusadasi. In deze plaatsen zjn vele hotels, resorts en appartementen waarnaar toe een vakantie Turkije geboekt kan worden.

[font=Times New Roman, serif]Depopulairste vakantievorm in dit land is een all inclusive vakantie. Allinclusive en Turkije zijn dan ook echt aan elkaar verbonden. Denkje aan een all inclusive vakantie, dan denk je automatisch ook aan Turkije. Alle hotels en resorts bieden deze formule dan ook aan. Bij deze formule zijn alle maaltijden inbegrepen en kunnen verschillende dranken op gezette tijden verkregen worden. Er kan dus optimaal worden genoten. Ook is er vaak ruimte om nog een aantal bezienswaardigheden te bezoeken die dit land heeft. Wat ook niet mag ontbreken tijdens een vakantie Turkije is een bezoek aan een traditioneel Turks badhuis. Dit is een ervaring die iedereen eens mee gemaakt moet hebben.


Reacties op dit artikel