Reis naar Amerika

 
Gepost op 26-01-2013 Door martijnb Bekeken 829 keer

Reis naar Amerika


Een reis naar Amerika boeken doe je niet zomaar even. Daar gaat een voorbereiding aan vast over de bestemmingen van de reis en daarnaast is het prijs verschil enorm. Dit per aanbieder of reisorganisatie maar per locatie van de reizen naar Amerika wat je in de planning hebt. Ook het onderhoud van je zelf met zaken als eten en drinken is een enorm verschil per state. Iedereen weet dat je ieder gebied tegen komt in de USA mede hier door is het verschil enorm.

Welk soort reis boek je naar de USA


De keuze van het soort reis is enorm, je kunt dus kiezen voor een rondreis, een duik reis, een huwlijksreis maar ook een route 99 trip of gewoon diverse stedentrips door Amerika. Om echt alle hotspots te zien ben je enorm lang van huis. Daarom zie je ook dat veel mensen die een reis geboekt hebben een tweede keer terug komen om hun reis af te maken. Alleen sommige steden zijn een en al hotspot en zijn de hele reis waardig. Daar vind je de mooiste gebouwen en de leukste winkels.

Reizen door het platte land van Amerika.


Het platteland van Amerika is ook iets wat je moet hebben gezien als je een reis boekt naar de VS. Het bezoek hieraan is een ervaring die je niet zult vergeten. Ooit in Nederland iemand een koppel schapen zien jagen met een helikopter?

Verdere reis doeleinden kunnen zijn het Witte huis, het wtcgebied, hollywood en het vrijheidsbeeld


Reacties op dit artikel