Op vakantie naar Domburg

 
Gepost op 06-02-2013 Door Robert V Bekeken 775 keer

In het altijd gezellige Domburg is er altijd wel wat te doen. Voor zowel jong als oud zijn er tal van bezienswaardigheden en activiteiten. Ook rondom het gezellige badplaatsje vind je tal aan bezienswaardigheden.

Zo ben je in Domburg op slechts enkele kilometers verwijderd van andere stadjes in Zeeland bijvoorbeeld de boulevard van Vlissingen, het historische Middelburg of het gezellige Goes. Vanuit Domburg kunt u met de fiets, de auto of het Openbaar Vervoer naar al deze stadjes. Maar u kunt natuurlijk ook in het plaatsje blijven en genieten van de badplaats zelf. Zo vindt u er een prachtig strand, zijn er mooie duinen, veel fiets- en wandelroutes en zijn er tal aan restaurants, café\\\'s, terrasjes en winkels. Erg leuk om eens een keer mee te maken!

Elk jaar komen er weer veel toeristen naar Domburg toe om te genieten van een leuke vakantie. Vooral onder de Duitsers is deze plaats erg populair. En dat is natuurlijk niet voor niks ook! De mooie natuur, het mooie strand, de gezelligheid en de vele bezienswaardigheden zorgen voor een leuke vakantie!


Reacties op dit artikel