Vakantiehuis Gulpen Zuid-Limburg

 
Gepost op 04-11-2013 Door abenedic Bekeken 1160 keer

Als u er een weekend of midweek erop uit wilt, of gewoon een week vakantie wilt, dan is het Zuid-Limburgse Gulpen een heerlijke plek voor u. Op loopafstand van het centrum van Gulpen ligt het vakantiehuis Het Mergelhuis, geschikt tot 5 personen in een originele, authentieke omgeving. De woonkamer met open haard is sfeervol ingericht en biedt uitzicht over het Heuvelland en de Gulpener berg. \"Alsof je thuiskomt\", oordelen veel gasten op Zoover.nl, dat een 8,4 geeft voor het Mergelhuis. Kijk es op http://www.Mergelhuis.nl. 
Er is een eigen, omheinde tuin met veel privacy en een eigen vaste barbecue. De keuken is wel ingericht, maar als men geen zin heeft zelf te koken, biedt Gulpen voor elk wat wils: van frituur tot afhaal-pizzeria, tot de betere restaurants in de betaalbare en in de duurdere klasse. 
Zoals gezegd zijn de winkels (Zeeman, Blokker, Hema, Kruitvat) en supermarkten als Aldi en Plus op loopafstand van het Mergelhuis.
En vanuit het Mergelhuis kunt u tal van activiteiten U bent zo \\\'buiten\\\' op de wandel- en fietspaden, maar u kunt er ook op uit naar bijvoorbeeld het Gaiapark (de mooiste dierentuin van Nederland) of naar de werledtuinen van Mondo Verde, beide te Kerkrade. Sportief? Snowworld (lekker skieën) te Landgraaf, Rocca (lekker klimmen) en Mosaqua, het zwemparadijs te Gulpen. De VVV - ook om de hoek onderaan de Dorpsstraat - biedt u alle informatie.


Reacties op dit artikel