Korting op Reizen

 
Gepost op 13-02-2013 Door luc Bekeken 825 keer

Het uitzoeken van een vakantie is altijd leuk. Welke bestemming heeft u in uw hoofd zitten en wat zijn de leuke hotels in die plaats of regio. Gaat u met het vliegtuig of de auto?

Veel mensen weten niet dat ze kunnen besparen bij het boeken van een vakantie. Het boeken van een vakantie gebeurt tegenwoordig steeds meer online. Bij sommige reisaanbieders kunt u tijdens het bestelproces een actiecode of kortingscode invoeren. Deze worden uitgegeven door het reisbureau om u over te halen direct te boeken. Er zijn websites die deze codes verzamelen en voor u op een rijtje zetten. De korting kan soms wel oplopen tot 100 euro per vakantie.Andere manieren om te besparen op uw vakantie zijn er ook. Zo kunt u al besparen op de weg naar Schiphol. Laat u wegbrengen door vrienden of pak de trein. Ook de vertrekdatum van uw reis kan geld schelen. Als u op een doordeweekse dag vertrekt is dit vaak goedkoper dan in het weekend vertrekken.


Wilt u besparen op excursies tijdens uw vakantie boek deze dan lokaal en niet via het hotel of reisorganisatie. Probeer altijd af te dingen op de excursies en vergelijk meerdere aanbieders. Ook bij het boeken van een huurauto is vergelijken een aanrader. Op toeristische plekken moet u altijd proberen iets van de prijs af te krijgen.


Let ook goed op met uw mobiele telefoon. Zet uw mobiele internet uit want anders kunt u bij terugkomst in Nederland een dikke rekening verwachten.
Bekijk de website en kijk wat voor korting op uw ligt te wachten. Actiecode-Reizen.nl


Reacties op dit artikel