Tenerife vakantie

 
Gepost op 14-02-2013 Door Ciska Bekeken 822 keer

Voordat u van plan bent om uw volgende vakantie in Europa teplannen,overweeg dan een vakantie in naar Tenerife. Dit mooie Spaanse eiland is gelegen in de Atlantische oceaan en behoort tot de Canarische eilanden archipel. Tenerife is niet alleen het grootste Canarische eiland het is ook zeker het populairste eiland,via de grote internationale luchthaven komen elk jaar ontelbare toeristen naar het zuiden van Tenerife. Deze grote populariteit is vooral te danken aan het heerlijke [font=Arial][url=[font=Arial]http://www.reizentenerife.nl/temperatuur-tenerife.html[font=Arial]]weer[/url] met temperaturen die gedurende het jaar niet lager liggen dan onder de 20 graden.

In aanvulling op het prachtige weer is het strand leven op Tenerife geweldig,daarnaast biedt Tenerife en de Canarische eilanden een fantastische nachtleven. Er zijn vele disco\\\'s en dansclubs, en honderden restaurants, allemaal op een steenworp afstand van de stranden en de boulevards. Hier begint de dag in de zon, dan in de avond een heerlijke maaltijd nuttigen in een van de vele restaurants,aansluitend dansen tot in de kleine uurtjes tot in de vroege uurtjes van de volgende dag. Wat een perfecte vakantie!

Voor degenen die meer willen dan alleen zonnen op het strand kan het eiland en dan m.n de berg Teide gaan bezoeken.Er zijn vele culturele bezienswaardigheden op Tenerife te vinden. De oude stad Santa Cruz, heeft prachtige historische gebouwen.

Tenerife zelf heeft veel te bieden voor de verwende vakantieganger. Er zijn vele vakantie appartementen en luxe hotels te vinden in de verschillende badplaatsen op [font=Arial][url=[font=Arial]http://www.reizentenerife.nl/vakantie-tenerife.html[font=Arial]]Tenerife[/url], en al deze vakantie accommodaties zijn vaak op een steenworp afstand van de stranden gelegen. Met heerlijke klimaat en aangename temperaturen,komt dit neer op een perfecte vakantie bestemming.


Reacties op dit artikel