Overnachten in een Formule 1 hotel in Frankrijk

 
Gepost op 16-02-2013 Door hotel Bekeken 1112 keer

Bent u van plan om naar Parijs te gaan maar wilt u niet in één keer doorrijden? Kiest u dan nu voor een Formule 1 hotel Parijs. Hier kunt u volop genieten van de mogelijkheden die u hier in het hotel worden aangeboden. De hotels bevinden zich vaak langs de snelwegen en dat is voor u een voordeel, zo hoeft u namelijk niet om te rijden wanneer u ergens wilt overnachten.

Wat zijn Formule1 hotels ?
Formule 1 hotels (ook wel F1 hotels) genoemd zijn goedkope hotels, veelal langs de snelweg, waar u goedkoop kunt overnachten. U kunt ervoor kiezen om de volgende dag een ontbijt te nemen. De moderne formule 1 hotels in Frankrijk hebben meestal hotelkamers met een eigen badkamer, draadloos internet, een tv en airconditioning. Dit laatste is uiteraard in de warme zomer zeer welkom.

U kunt via internet een hotel reservering plaatsen en zo weet u van tevoren zeker dat u een kamer heeft. Als u op doorreis bent, dan is het een goede keuze om tussendoor even te overnachten, dan kunt u de volgende dag weer uitgerust aan een nieuwe dag beginnen. Een doorreis naar bijvoorbeeld Zuid Frankrijk of Spanje, hoe u ook rijdt, de F1 hotels Frankrijk zijn er altijd voor u, want deze bevinden zich in heel Frankrijk. U kunt een keuze maken voor bijvoorbeeld Formule 1 hotel Parijs of hotel Lyon. Maar andere opties zijn er ook zoals Formule 1 hotel Dijon, Formule 1 hotel Avignon en natuurlijk Formule 1 hotel Limoges.

Boek nu een formule 1 hotel Frankrijk
Formule 1 hotels maken onderdeel uit van de Accorhotel keten, waar ook de Ibis en Etap hotels onder vallen. Om teleurstelling te voorkomen is het aan te raden om vooraf een formule 1 hotel in Frankrijk te reserveren! Wees er dus op tijd bij, want vol = vol!


Reacties op dit artikel