De Turkse Rivièra

 
Gepost op 28-02-2013 Door dennis36 Bekeken 961 keer

De Turkse Rivièra ligt direct aan de Middellandse Zee en is gelegen aan het meest zuidelijke deel van de kuststrook van Turkije. Door een groot aantal met zonovergoten dagen, de mooie stranden en karakteristieke steden is dit bij uitstek één van de meest belangrijke toeristische gebieden binnen Turkije. Binnen de Turkse Rivièra is bovendien veel architectonisch en cultureel schoon te bewonderen.

Een belangrijke reden achter dit voor toeristen belangrijk gebied is de prijs/kwaliteit verhouding van de hotels en resorts. Turkije is namelijk één van de meest betaalbare vakantiebestemmingen binnen Europa. En met name de all inclusive hotels en resorts vinden gretig aftrek onder de Nederlandse vakantiegangers. Vanuit een enorm luxueus en comfortabel vakantieresort kun je namelijk optimaal van je Turkije vakantie genieten. Alles is spik en span geregeld en dat ook nog eens voor een zeer betaalbare prijs, niet onbelangrijk.

Een van de meest aansprekende vakantieresorts in de Turkse Rivièra is Simena sun club. Een direct aan zee gelegen eerste klasse vakantiedorp welke je zorgeloos laat genieten van een welverdiende vakantie. Bekijk direct alle voordelige vakantie mogelijkheden van dit unieke en betaalbare vakantieoord.


Reacties op dit artikel