Jouw persoonlijk Badjuweel

 
Gepost op 19-03-2013 Door emeralb Bekeken 1037 keer

De Gemmeģ Zeep werd vijftien jaar geleden ontworpen door een artiest met de naam Todd Pink. Hij bestudeerde meerdere gevarieerde onderwerpen zoals geologie, keuken, tuinaanleg en een beetje scheikunde.

Op een wintermorgen gedurende het nemen van een douche op een winter is de Gemmeģ Zeep ontstaan. Omdat hij geen zeep meer had, verzamelde hij alle kleine stukjes die hij in huis vond en maakte er een geheel van. Wat hij toen zag heeft hem geÔnspireerd tot het maken van de meesterwerken die de Gemmeģ Zepen zijn.

Deze creativiteit en zeven jaar experimenteren met aromatische planten, etherische olien en meerdere ingrediŽnten van hoge kwaliteit hebben de kunst of zich te wassen voor altijd veranderd.
De Gemmeģ Zepen worden volledig met de hand vervaardigd. Geen enkele industriŽle fabricatie zou de Kostbare Stenen van onze aarde zo getrouw kunnen namaken. Zoals de Kostbare Stenen zelf heeft elk stuk zeep zijn individuele schoonheid en is tevens uniek.

Bijna 180 handelingen zijn nodig om in elk stuk Gemmeģ Zeep de schoonheid die de natuur gedurende miljoenen jaren gecreŽerd heeft, na te maken.
Vervolgens wordt elke zeep met de hand gesneden en niet gegoten. Dit verklaart het verschil in gewicht. Het echte gewicht van de stukken zeep kan verschillen van 170gr tot 200gr.

De marmering, kleuren en weerspiegelingen bevinden zich in de massa.
Gedurende het gebruik wordt elke Gemmeģ Zeep zachtjes gepolijst zoals een kei in een rivier en wordt een echt Badjuweel. Hij behoudt zijn aanblik en zijn schoonheid tot het kleinste stukje.†

Bij het maken van de Gemmeģ Zeep wordt gebruik gemaakt van ingrediŽnten van eerste kwaliteit. De essentiele oliŽn die we gebruiken zijn 100% natuurlijk, zodat de zuiverende en verzachtende eigenschappen behouden blijven, en de wasbasis is zeer zacht. De unieke samenstelling van natuurlijke plantenextracten, vitaminen en mineralen komen uit de wereld van het water, de planten en de aarde.


Met natuurlijke extracten van: Aloe Vera, Chlorofyl, Kamille, Goudsbloem, Lavendel, Olijfolie, Zachte Amandelolie, Jojoba-olie, Palmolie, Minerale Aarde, Muscovite, Vitaminen A, C, D, E, B1, B2, B6, B12, Niacine, Acide Folique, Biotine, Acide Pantothénique, Ijzer, Silicium en Zink.

De Gemmeģ Zeep wordt dermatologisch getest in verzekerde laboratoria. Ze zijn tevens geschikt voor de gevoelige huid en uit respect voor de natuur bevatten ze GEEN ENKEL DIERLIJK BESTANDDEEL en worden ze NIET GETEST OP DIEREN.

Zeep bereikt de perfectie in de vorm van de Gemmeģ Zepen. De dagelijkse douche of bad wordt een moment van puur plezier en verbazing. Water laat de Gemmeģ Zepen hun diepe schoonheid uitstralen. De cremige mousse zorgt voor een zachte en soepele huid.

Zoals de gelijknamige kostbare edelstenen zelf zijn alle Gemmeģ Zeep uniek. Ze worden volledig met de hand gemaakt. De essentiŽle olien die worden gebruikt zijn 100% natuurlijk, zodat de zuiverende en verzachtende eigenschappen behouden blijven en de wasbasis zeer zacht is. De natuurlijke plantenextracten, vitaminen en mineralen komen uit de wereld van het water, de planten en de aarde. Verwen uzelf dagelijks met zachtheid en welzijn.

[font=Arial]Emeral Beautylife cosmetics


Reacties op dit artikel