De voordelen van arganolie uitgelegd

 
Gepost op 20-10-2014 Door simon Bekeken 1152 keer

[font=Arial, sans-serif]Arganolie is zeer zeldzaam en komt alleen voor in een klein gebied van Marokko. Terwijl arganolie een nieuw fenomeen is voor de Verenigde Staten en andere landen, wordt de arganolie al honderden jaren gebruikt door de Berbers in Marokko. Marokkanen noemen arganolie "vloeibaar goud", omdat het vele voordelen heeft voor de huid en het haar.


[font=Arial, sans-serif]Waarom arganolie goed werkt


[font=Arial, sans-serif]Deze olie werkt verbazingwekkend goed omdat het rijk is aan caroteen, essentiële vetzuren en vitamine E, waardoor het een perfect geschenk is van de natuur voor het zichtbaar verminderen van tekenen van veroudering op de huid en het verbeteren van je lichamelijke gezondheid.
[font=Arial, sans-serif]Het wondermiddel dat Arganolie heet werkt ook als een geweldige behandeling voor je haar! Masseer gewoon een klein beetje olie in je haar van wortel tot punt en zie hoe de schade die veroorzaakt is door kleurbehandelingen, hitte en andere chemische behandelingen zich herstelt.


[font=Arial, sans-serif]Arganolie als geheim bij anti-aging
[font=Arial, sans-serif]Arganolie heeft een groot aantal [font=Arial, sans-serif]voordelen voor de schoonheid.
[font=Wingdings 2][font=Times New Roman]  [font=Arial, sans-serif]Arganolie is een antioxidant[font=Arial, sans-serif] - het antwoord van de natuur op botox. Het bevat vitamine C en E en is perfect voor de bestrijding van vrije radicalen en werkt als een anti-aging.
[font=Wingdings 2][font=Times New Roman]  [font=Arial, sans-serif]Verzacht de droge huid[font=Arial, sans-serif] - door een hoge concentratie aan vitamine E en essentiële vetzuren verzacht arganolie de huid en helpt complicaties, zoals een droge huid of vlekkeurigheid te verminderen.
[font=Wingdings 2][font=Times New Roman] [font=Arial, sans-serif]Vermindert zichtbare rimpels[font=Arial, sans-serif] - het aanbrengen van arganolie onder het oog vermindert de zichtbare fijne lijntjes onder de ogen.
[font=Wingdings 2][font=Times New Roman] [font=Arial, sans-serif]Vermindert onvolkomenheden van de huid[font=Arial, sans-serif] - bij regelmatig gebruik van arganolie is aangetoond dat acné vlekken te genezen zijn en het ontstaan van nieuwe puistjes voorkomen kunnen worden.
[font=Wingdings 2][font=Times New Roman] [font=Arial, sans-serif]Het is bewezen dat arganolie het haar zachter en glanzender maakt- het is de ideale conditioner en het kan zelfs helpen om gespleten haar punten te behandelen en kroezend haar in model te brengen.

[font=Arial, sans-serif]WAARSCHUWING[font=Arial, sans-serif]...
Voordat je arganolie gaat kopen, zoek eerst naar een betrouwbare bron voor informatie. Als gevolg van de aanbeveling van Oprah en andere beroemdheden is er een toegenomen belangstelling voor arganolie. Veel handelaren liften mee op het succes van arganolie en brengen twijfelachtige producten met slechts een klein percentage van de 100% pure Marokkaanse arganolie op de markt.
Pure arganolie is niet goedkoop, dus als het product niet duur is... is de kans groot dat het product niet 100% zuiver is - maar gemengd met chemicaliën en geuren. NB - arganolie kan het best worden gebruikt in haar zuivere vorm voor je huid en haar om een verbluffend resultaat te bereiken.


Reacties op dit artikel