Dolliverse 16 juni 2013

 
Gepost op 17-02-2013 Door dolliverse Bekeken 1083 keer

He leukste Nederlandse festival voor de BJD ( Azian Ball Jointed Doll) verzamelaar, ook Pullip, Blythe, obitsu en andere Aziatische poppen fans zijn welkom.  Dit festival is slechts 1 x per jaar medio juni in De Bilt ( bij Utrecht).
Er zijn elk jaar diverse workshops waaraan gratis deelgenomen kan worden. Leer zelf een face-up maken ( gezichtsbeschildering), of een patroon op maat te maken. Is je pop aan nieuw elastiek toe, dit heet restringen en men kan deze kunst ook hier onder de knie krijgen. Maak de mooiste foto\\\'s in onze fotohoek met professionele achtergronden en belichting (zelf een camera meenemen).  Er is een fotograaf aanwezig die tips kan geven, of geniet van de vele stands met leuke artikelen voor uw favoriete pop. Zoals kleding, ogen, wimpers, pruiken, schoenen, meubels, accessoires of materialen die men nodig heeft voor naaien of face-ups ook zijn er vele dolls (nieuw) te koop. Sommige standhouders maken hun artikelen zelf en bieden deze dan ter plaatse aan.
Er is een Kunstenaars wand met mooi artwork, een gratis garderobe en een dollsitter als u de handen even vrij wilt hebben. U kunt een hapje eten of drinken in het restaurant van het complex, tegen zeer redelijke prijzen.
Beoordeel de inzendingen van doll artists voor de creachallenge, of beter nog: doe zelf mee ( vooraf inschrijven is noodzakeliijk). Maak kans op mooie prijzen in de loterij.
Zelf een stand huren? zie de voorwaarden op onze site. Om de kosten hoeft u het niet te laten. Het festival is opgezet door vrijwilligers (kostendekkend dus). Het is de bedoeling om deze hobby toegankelijk, leuk en gezellig te houden voor iedereen.
Kom dus gerust langs, ook al heeft u zelf nog geen Ball Jointed Doll.


Reacties op dit artikel