De Nederlandse sim only aanbieders

 
Gepost op 30-03-2013 Door ToeberNL Bekeken 974 keer

Sim only abonnementen worden alsmaar populairder in Nederland. Er zijn dan ook een groot aantal Telecom bedrijven, de zogenaamde sim only aanbieders, die sim only abonnementen verkopen. Hierbij wat korte informatie over sim only abonnementen en de zogenaamde sim only aanbieders.

Sim only abonnementen
Heel kort gezegd zijn sim only abonnementen hetzelfde als normale abonnementen, alleen dan zonder mobiele telefoon. Daardoor zijn de sim only abonnementen een stuk goedkoper, maar heb je dus wel een mobiele telefoon nodig. Een simlock vrije mobiele telefoon is daar geschikt voor. Bij een sim only abonnement zitten wel weer belminuten en sms’jes en vaak ook data. Mocht er geen data bij zitten kun je die vaak ook nog weer extra bijbestellen.

Sim only aanbieders
Hieronder een overzicht met de Nederlandse sim only aanbieders. Daarbij staat wat korte informatie per sim only aanbieder.

Ben – Sim only aanbieder Ben is in Nederland bekend vanwege hun leuke aanbod aan Ben sim only abonnementen voor een lage prijs per maand. Daarnaast is Ben ook bekend vanwege hun naam, die in verschillende leuke reclames wel eens opduikt. Ben heeft veel tevreden klanten, wat zeker komt door hun goede aanbod aan sim only abonnementen.

Hi – Een echte sim only aanbieder voor studenten. Zo kun je als student zijnde een leuke korting ontvangen bij Hi op hun sim only abonnementen. Hi heeft een scherp aanbod aan sim only abonnementen tegen redelijke maandelijkse prijzen.

hollandsnieuwe – Één van de nieuwe sim only aanbieders van Nederland. De hollandsnieuwe sim only abonnementen zijn ondanks dat al wel erg populair. Sim only aanbieders hollandsnieuwe is duidelijke in de communicatie naar hun klanten toe. Daarnaast hebben ze ook nog eens een prima aanbod aan sim only abonnementen.

KPN – Het grootste Telecom bedrijf van Nederland en daarnaast uiteraard ook aanbieder van sim only abonnementen. KPN heeft een redelijk aanbod aan sim only abonnementen. Qua kwaliteit één van de betere in de markt. Maar daar betaal je maandelijks ook wel iets meer voor.

Simpel – Een sim only aanbieder die Simpel heet en simpel doet. Je kunt een sim only abonnement simpel bestellen via de website van Simpel. Daarnaast heb je geen last van een BKR kredietcheck, waardoor iedereen bij Simpel kan bestellen. De maandelijkse kosten bij Simpel liggen niet onwijs hoog en ook daarom voor iedereen betaalbaar.

Simyo – Een echte vechter in de sim only markt is Simyo. Ze hebben een mooi aanbod aan sim only abonnementen en proberen de maandelijkse kosten zo laag mogelijk te houden voor iedereen. Ondanks dat hebben ze ook gewoon kwalitatief hoge sim only abonnementen. En ook een sterke klantenservice via verschillende kanalen.

T-Mobile – Bekend vanwege hun roze kleur in het logo. Maar daarnaast ook een sim only aanbieder met een groot aanbod aan sim only abonnementen. T-Mobile heeft veel keuze en een klantenservice die bekend is in Nederland.

Tele2 – Zeker niet één van de bekendste sim only aanbieders van Nederland is Tele2. Maar ze hebben echter wel een leuk aanbod aan sim only abonnementen. Tele2 mag dan niet één van de bekendste sim only aanbieders zijn. Als we hun klanten mogen geloven ben je bij Tele2 wel op het juiste adres voor een sim only abonnement, maar betaal je ook iets meer per maand.

Telfort – Wie kent de reclames van sim only aanbieder Telfort niet? Een bekend Telecom bedrijf met een prima klantenservice. Daarnaast heeft Telfort een leuk aanbod aan sim only abonnementen. De maandelijkse kosten zijn bij Telfort normaal te noemen. De kwaliteit van de sim only abonnementen is echter prima.

Vodafone – Ook een zeer bekent Telecom bedrijf in Nederland. Vodafone heeft als sim only aanbieder onlangs nog hun aanbod aan sim only abonnementen aangepast, waardoor je wat minder keuze hebt. Het is echter wel een stuk overzichtelijker om nu een sim only abonnement te bestellen bij Vodafone. Vodafone heeft een sterke kwaliteit, maar is redelijk duur in maandelijkse kosten.

Youfone – Een relatief onbekende sim only aanbieder in Nederland. Echter hebben ze wel een prima aanbod aan sim only abonnementen. Youfone is niet onwijs duur qua maandelijkse kosten en komt daarnaast ook nog wel eens met een leuke actie waardoor je nog goedkoper per maand uit kunt zijn.


Reacties op dit artikel