Gratis linkdirectories!

 
Gepost op 16-01-2013 Door Nathanael Bekeken 1268 keer

Ondanks dat linkfarms en linkdirectories niet door iedereen volledig op waarde worden geschat zijn ze onmisbaar in je linkbuildingstrategie. Linkdirectories hebben als nadeel dat ze veel outgoing-links hebben, wat een backlink op de website dus minder waard maakt. Desondanks zijn Linkdirectories nuttig om je een goed backlinkprofiel op te bouwen.

Wat is een linkdirectorie?
Een linkdirectorie is een website die vaak is opgedeeld in categorieën en haar gebruikers gratis een link laat toevoegen. Voor webmasters is dit interessant, zij kunnen gratis een link plaatsen van hun bedrijf of diensten in een relevante categorie.

Voorbeelden van gratis linkdirectories:
- Voeglinktoe.nl (PR3)
Om jouw website hoger te krijgen in Google is het noodzakelijk dat je backlinks verzameld. Voeg jouw website gratis toe op Voeglinktoe.nl en je hebt er een backlink bij met pagerank 3.

- Backlinkaanmelden.nl (PR4)
Op Backlinkaanmelden.nl krijg je het voor elkaar om een gratis PR4 backlink te realiseren. Vul alle gegevens in, plaats een linkje op jouw website naar Backlinkaanmelden.nl en de webmaster zal jouw link ook goedkeuren.

- Backlinkregistreren.nl (PR4)
Wederom een gratis linkdirectorie met pagerank 4. Voeg jouw website toe en je krijgt een gratis pagerank 4 backlink voor elkaar. Het enige wat terug wordt verwacht is een linkje op een subpagina naar Backlinkregistreren.

- Justlin.nl (PR3)
Op Justlin.nl krijg je tevens kosteloos een vermelding op de website. Wil je geen retourlink plaatsen? Dat kan, je betaalt dan slechts een verwaarloosbaar bedrag.


Reacties op dit artikel