Gratis startpagina maken

 
Gepost op 26-01-2013 Door martijnb Bekeken 1057 keer

Gratis startpagina makenEen gratis startpagina maken is een van de manieren om je hobby of werk te uiten. Veel mensen willen een eigen website maar zien dit niet zitten. Te veel werk of te moeilijk is meestal de reden. Met een eigen startpagina is dit probleem snel opgelost. Op die manier kun je in weinig tijd een website maken en kun je hem met weinig tijd onderhouden.

Een startpagina is zo klaar!Een startpagina maken is verder heel eenvoudig en hoef je geen kennis te hebben van html of andere begrippen. In een mum van tijd maak je je pagina’s voor elkaar en heb je alle links en teksten online staan. Het nadeel wel is dat je vaak binnen 14 dagen je site afgemaakt moet hebben. Althans 50 links moeten er online staan. Heb je die online dan kun je later de teksten er nog op zetten.

Het wereldwijde gebruik.


Startpagina’s zijn destijds door Nederlanders ontworpen en gemaakt. Dit bedrijf heeft immens veel pagina’s. In de loop der jaren zijn er ook heel wat klonen ontstaan. Deze hebben het zelfde principe maar zien er net iets anders uit. Wereldwijd worden de meeste startpagina’s binnen Europa gehost. In Amerika heb je ze wel maar is het lang niet zon succes als bijvoorbeeld in ons eigen land. 

Geld verdienen met je startpagina.


Verder bied een gratis startpagina maken een mooie manier om geld te verdienen. Door middel van het verkopen van links vanaf je pagina en het plaatsen van affiliatie links kun je een leuke cent bijverdienen. Met affiliate links verdien jij geld met het verkopen van producten van een ander.


Reacties op dit artikel