Te weinig Twitter Volgers? Koop ze dan!

 
Gepost op 24-06-2013 Door sandra Bekeken 1241 keer

Waarom?

Waarom Twitter volgers kopen? In principe is het genoeg om een account te hebben. Iedereen die jouw bedrijf toch al interessant vindt, komt er wel. Maar hoe zit het met nieuwe klanten? Als ze jouw bedrijf nog niet kennen, zullen ze je waarschijnlijk niet gaan volgen. Eén van de belangrijkste dingen waar mensen naar kijken, zijn de getallen op je account. Als je meer volgers hebt, denken mensen dat je bekender en betrouwbaarder bent dan andere bedrijven en gaan ze uiteindelijk jou op Twitter volgen.

Hoe werk het?

Het is niet zo dat willekeurige mensen ervoor betaald krijgen om jouw Twitter account te volgen. Er zijn twee manieren. De eerste zijn inactieve gebruikers. Die doen niet echt iets, maar ze volgen wel jouw Twitter account. Een andere manier is via de campagne: volgen/niet volgen. Het bedrijf krijgt jouw gegevens van Twitter. Terwijl ze op jouw account zitten gaan ze andere mensen volgen. Meestal als jij mensen volgt, volgen die jou terug. Voordeel is dat bedrijven dit een stuk sneller doen gezien ze dit de hele dag kunnen doen, terwijl jij en je bedrijf wel meer hebben te doen dan andere Tweeters volgen. Soms wordt een combinatie van deze twee uitgevoerd.

Zoekmachines

Zoekmachines maken ook gebruik van social media, dus ook Twitter. Een Tweet wordt al snel opgepakt door de zoekmachine. Via social media wordt het bedrijf dus beter gevonden. Als jouw bedrijf populair is bij social media, zal Google jouw bedrijf ook hoger in de lijst van de zoekmachine zetten. Daarom is een goede campagne voor Twitter erg belangrijk.

Kosten

De kosten liggen niet erg hoog. Voor rond de twintig euro heb je al duizend volgers. Voor tien keer zoveel heb je ze al voor rond de honderd euro. Je zult dus zo\\\'n duizend euro moeten uitgeven om 100.000 volgers te krijgen. Reclame campagnes kunnen echter een stuk duurder zijn en hiermee wordt het bedrijf een stuk beter gevonden. Voor Nederlandse Twitter volgers liggen de kosten iets hoger, afhankelijk van het bedrijf. Vanaf 39 Euro voor 250 Nederlandse Twitter volgers. Deze kunnen zelfs worden \\\'getarget\\\' naar specifieke soorten Twitteraars, zoals Twitteraars die een bepaald account volgen.

In het volgende artikel ga ik meer in op de exacte techniek die wordt gebruikt om meer volgers te krijgen.


Reacties op dit artikel