Artikel marketing goed voor Seo?

 
Gepost op 26-01-2013 Door martijnb Bekeken 1028 keer

Artikel marketing goed voor Seo?


Seo staat voor search engine optimization. In Nederlandse termen staat dit voor zoekmachine optimalisatie. Hetgeen wat inhoud je website te optimaliseren zodat deze zo hoog mogelijk in Google verschijnt. Hier mee heb je te maken met on page en off page seo. Onpage is een manier die je zelf in de hand hebt. Dit zijn bijvoorbeeld H1 en H2 headers gebruiken in je teksten en je zoekwoord een aantal keren in je tekst weer laten komen.

Off page wordt door Google gezien als iets wat je niet in de hand hebt. Toch is dit niet waar. 

Veranderingen binnen de SEO 

Je kunt tegenwoordig zelf links naar jouw website verwijderen maar ook toevoegen. Dit toevoegen is een uitstekende manier om je website een goede boost te geven richting de top van jouw Google resultaten. Het gebruik van de juiste anchor teksten zijn hier wel van belang.

Links bouwen door artikel marketing


Iedere seo´er weet het. Links building, zoals het zoeken naar links ook wel genoemd wordt is een tijd rovend zaakje. Daarnaast kun je de kosten zoveel mogelijk beperken door gratis links te zoeken. Een uitstekende manier hiervoor is het gebruik van artikel marketinghttp://artikeldumpert.nl/artikel-marketing/ is bijna altijd gratis en daarnaast gewaardeerd Google de links van de artikel marketing websites enorm. De links met een anchor tekst staan in een tekst die over het onderwerp gaan. Als laatste is artikel marketing interessant voor de extra bezoekers die op jouw website komen vanaf de artikel websites.

Artikels over boilies


Kort gezegd. Stel jij schrijft op een directory een artikel over boilies. Dit is een aas om karpers mee te vangen. In het artikel plaats jij een link naar jouw website over boilies. Google pakt het verband van de boilies op en laat jouw website hoger eindigen op boilies. Misschien een hele korte uitleg maar zo werkt het wel in grote lijnen.


Reacties op dit artikel