Bescherming van jouw telefoon

 
Gepost op 14-03-2013 Door Kaj Bekeken 794 keer

Introductie
De webshop Hoesjes Warenhuis is opgericht door twee liefhebbers van mobiele telefoons. Wij zijn altijd opzoek geweest naar hoesjes in de leukste vormen en kleuren, om onze telefoons te beschermen en een leuke look te geven. 

De markt
De twee populairste telefoon modellen die momenteel leverbaar zijn; de Apple iPhone (4, 4S, 5, 5G) en de Samsung Galaxy (S2, S3) lijn. De hightech toestellen zijn erg prijzig en kwetsbaar voor beschadigingen. Een beschadiging op het toestel is niet gewenst, een hoesje biedt daarom uitkomst. 

Soorten bescherming
Er zijn verschillende benamingen voor beschermmateriaal voor de telefoons, zoals:
hoesje, case, cover, sleeve, screen protector, beschermfolie.
Er worden verschillende soorten materiaal gebruikt voor de productie. De meest gebruikte materialen zijn: silicone (zacht), plastic (hard), TPU (medium), stof, kunstleer en wol.

Wat heeft Hoesjes Warenhuis te bieden?
Het Hoesjes Warenhuis wil ieder de mogelijkheid bieden om zijn of haar telefoon te beschermen, op te vrolijken en te personaliseren met hoesjes, covers en cases voor zeer aantrekkelijke prijzen
Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden aan in onze webwinkel, zodat wij iedereen van dienst kunnen zijn.

Bij ons kan snel, makkelijk en betrouwbaar betaald worden door middel van:

  • Directe bankoverschrijving;
  • iDEAL betaling (ondersteunt door de meeste Nederlandse banken);
  • PayPal betaling (via een bankrekening of via een creditcard, met extra aankoopbescherming) Een iDEAL en PayPal betaling zullen direct bij worden geschreven op onze rekening, een directe bankoverschrijving duurt maximaal 1 werkdag. Na ontvangst van de betaling wordt het bestelde product opgestuurd met de service van PostNL. De verzendkosten bedragen €1,-.


Reacties op dit artikel