Tips voor het opbergen van schoenen

 
Gepost op 19-03-2013 Door maartje Bekeken 1243 keer

Zoals u misschien wel weet kan het erg lastig zijn om een goed opbergsysteem te vinden voor het opbergen van uw schoenen. Of u nu veel of weinig schoenen heeft, er bestaan allerlei manieren om uw schoenen op te bergen. Wij geven u een aantal tips voor het opbergen van uw schoenen.

Schoenenkasten en schoenenrekken

Een eenvoudige manier van uw schoenen opbergen is in een schoenenkast of op schoenenrekken. In vrijwel iedere meubelzaak of huishoudt zaak vindt u verschillende schoenenkasten of rekken. Heeft u weinig schoenen die u wilt opbergen dan zijn de smalle schoenenkastjes ideaal voor u. Heeft u meer schoenen dan kunt u ook een gewone kast kopen waarin u uw schoenen kunt opbergen. Vindt u het fijn om uw schoenen te kunnen zien, dan kunt u ook kiezen voor schoenenrekken. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen zodat u al uw schoenen kwijt kunt.

Kledingkast

Tegenwoordig worden kledingkasten niet meer alleen gebruikt voor alleen het opbergen van kleding. Wanneer u een nieuwe kledingkast haalt dan kunt u er nu ook kiezen voor een inbouwsysteem voor uw schoenen. Bent u niet van plan om een nieuwe kledingkast te kopen, dan kunt u ook uw schoenen gemakkelijk op de bodem van de kast zetten of uw schoenen plaatsten in een lang hokjesetui die u kunt ophangen in uw kast. Het handige van het plaatsen van uw schoenen in uw kledingkast is dat u eenvoudig schoenen kunt uitzoeken bij uw outfit. 

Schoenen aan de deur

Heeft u weinig ruimte om ergens een kast te plaatsen of heeft u geen ruimte meer over in uw kledingkast voor uw schoenen, denk dan eens aan het opbergen van uw schoenen aan de deur. Er zijn verschillende soorten insteekhoezen of rekken te verkrijgen die u aan de deur kunt bevestigen. Hierdoor neemt u weinig ruimte in beslag. Een nadeel kan wel zijn dat de schoenen altijd zichtbaar zijn en dat niet iedere soort schoenen hierin passen.

Bent u iemand die graag creatief is, dan zijn er nog tal van andere mogelijkheden om uw schoenen op een leuke manier op te bergen. Wanneer u zoekt op het internet dan vindt u hier meer tips over het opbergen van schoenen.


Reacties op dit artikel