MY iMenso

 
Gepost op 25-03-2013 Door IMENSO Bekeken 920 keer

MY iMenso

U kent het vast wel: U heeft een feestje of een chique etentje en u weet al precies welke jurk, rok of andere outfit u voor de gelegenheid gaat dragen. Toch oogt het geheel wat \\\\\\\'kaal\\\\\\\' en u twijfelt erover of u een shawltje gaat dragen of niet, en zo ja welk shawltje dan?

De ontwerpers van MY iMenso hebben dit aangevoeld en zijn begonnen met een bijzondere sieradencollectie, de muntsieradencollectie.


U vraagt zich misschien af wat een muntsieradencollectie zou kunnen toevoegen? Veel!


Bij MY iMenso kunt u namelijk de looks van het muntsieraad eindeloos wijzigen en aanpassen en daarmee is het geschikt om bij iedere outfit te combineren. De combinatie bestaat uit een ketting, met een munthouder en één of meerdere munten. Alles gemaakt van de hoogwaardige materialen die bij een dergelijk juwelenmerk horen: zilver, goud, edelsteen, zirkonia, camee en meer....

De collectie van MY iMenso is gigantisch groot en bestaat uit zilveren-, camee- en edelsteen munten van zowel 33 milimeter grootte als 24 milimeter grootte. Voor beide maten munten bestaat er een speciale munthouder van respectievelijk 33 en 24 milimeter.

Heel eenvoudig plaatst u een munt naar keuze in de munthouder en laat u de munthouder aan de muntketting glijden. Veel van de munten en munthouders kunnen aan beide zijden gedragen worden, en u kunt bij een andere outfit een andere kleur munt kiezen.


Met MY iMenso verdwijnt het 'kale gevoel voor de spiegel en bent u altijd geïnspireerd voor een nieuwe originele samenstelling van uw muntketting.


Reacties op dit artikel