Accessoires voor veilig springen

 
Gepost op 27-03-2013 Door Mathieu Bekeken 826 keer

Als de trampoline opgebouwd is, begint het plezier. Maar je wilt toch dat de kinderen op de meest veilige manier kunnen spelen. En wat te doen om de trampoline te onderhouden zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben? Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar die je hierbij kunnen helpen.


Trapje


Eén van de beste hulpmiddelen is wellicht het trapje. Klinkt logisch, maar heel veel trampoline-eigenaren vergeten dit bij de eerste aanschaf. Naast het voordeel dat je makkelijk op en af de trampoline kunt klimmen, heb je ook een vast punt waar de kids op de trampoline kunnen klimmen. Een vast punt zorgt voor meer veiligheid omdat er nooit meer iemand op de trampoline klimt terwijl daar net iemand staat te springen.


Net rondom de trampoline


Sommige spelletjes kunnen wel eens wilder uitpakken dan de bedoeling was, en op dat moment ben je natuurlijk even niet in de buurt. Om ongewilde ongelukjes zoals dit te voorkomen kun je ook een veiligheidsnet rondom de trampoline hangen. De netten zijn in alle gangbare formaten beschikbaar, dus is er altijd een passende voor jouw trampoline te vinden.


Vastzetten van de trampoline


Als je de trampoline echt goed vast wilt zetten om bestand te zijn tegen weer en wind, kun je een verankering set aanschaffen. Ongeacht ondergrond en formaat, staat de trampoline dan echt windvast! En bovendien is het sneller en goedkoper dan ingraven!


Beschermingshoes


Je wilt natuurlijk dat je nieuwe trampoline netjes blijft en niet onnodig vuil wordt. Dan is een trampoline beschermhoes een goede aanschaf. Je kunt de trampoline netjes afdekken met deze hoes zodat de kinderen altijd op een schone en droge trampoline kunnen spelen. Ook deze hoezen zijn beschikbaar in de juiste maat, voor jouw trampoline.


Frame Rok


Een frame-rok is een net wat rondom het frame van de trampoline wordt gespannen. Hierdoor krijgen huisdieren en kleine kinderen niet de kans om onder de trampoline te komen terwijl er iemand aan het springen is.


Reacties op dit artikel