Persoonlijk geboortecadeau laten bedrukken?

 
Gepost op 07-10-2013 Door kiekebooo Bekeken 889 keer

U heeft vast wel eens kleertjes gegeven bij een geboorte. In de winkels maar ook online zijn veel leuke kleertjes te vinden.
Maar wat als u net dat persoonlijke tintje wil geven aan het kado. Er zijn  voldoende webwinkels in omloop waar u kleding kunt laten bedrukken.
Er zijn webwinkels waar u grote hoeveelheden moet afnemen. Er wijn webwinkels waar de afbeelding maar één of twee kleuren mag zijn.
Er zijn zelfs webwinkels waar u een eigen afbeelding kunt toevoegen. Dit lijkt de uitkomst voor het persoonlijke tintje dat u aan het kado wilt geven.
Helaas blijkt dat de kwaliteit dan vaak tegenvalt.

Een leuk persoonlijk geboortekado geven dat de baby ook aan kan valt dus niet altijd mee. Recentelijk zijn er technologieën op de markt gekomen die het mogelijk maken om textiel te bedrukken van de allerhoogste kwaliteit zonder opstart kosten waardoor bedrukken in kleine aantallen of zelfs 1 stuk heel betaalbaar wordt. Met deze techniek wordt een afbeelding in \\\"full color\\\" direct geprint met behulp van een printer die een witte toner bevat. Hierdoor kan iedere mogelijke afbeelding worden geperst onder hoge druk op het textiel zonder dat hier langdurige en kostbare processen voor nodig zijn.

Ideaal als u een leuk kraamkado met naam wilt geven en dit toch voor een hele scherpe prijs.
Kiekebooo kraamcadeau maakt dit voor mogelijk. Neem een kijkje in het assortiment van bedrukte kleertjes zoals rompers, t-shirts, slabben of leuke setjes. En mocht uw ideale afbeelding er niet bij staan dan stuurt u gewoon een mailtje en creeren wij voor u het leukste persoonlijke kraamkado.


Reacties op dit artikel