eRoll, Ego-t, Ego-C of Ecab van Joyetech

 
Gepost op 27-11-2013 Door Smokeshop Bekeken 996 keer

[font=Verdana, sans-serif]Sinds 2007 maakt Joyetechelectronische sigaretten. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste suppliers van de wereld als het gaat om esmokers en liquids. Het bedrijf is gevestigd in China waar de esigaretten ook gemaakt worden. 
[font=Verdana, sans-serif] 
[font=Verdana, sans-serif]Sindsbegin 2013 zijn wij een webshop gestart waar we de e-smokers van Joyetech verkopen. Op [font=Verdana, sans-serif]Smokeshop.nlkun je verschillende modellen bestellen. De modellen die wij hebben zijn de volgende: eRoll, Ego-C, Ego-CC,Ego-T, Ecab en de 510-T. Naast deze e-sigaretten verkopen we lossen ppc cases. Dit is de batterij die zorgt dat de esigaret opgeladen wordt. 
[font=Verdana, sans-serif] 
[font=Verdana, sans-serif]Op het moment van schrijven isde eRoll verruit de populairste esigaret van Joyetech. Deze kost vaak ronde de 55 euro.
[font=Verdana, sans-serif] 
[font=Verdana, sans-serif]Naast alle esmokers die wij aanbiedenhebben we ook nog een ruim assortiment aan liquids. Liquid wordt gebruikt om de cartridge van de eRoll, Ego-C, Ego-CC, Ego-T, Ecab en de 510-T te vullen zodat je gezonder kunt roken. Buiten de nicotine zitten de circa 70 schadelijke stoffen van een sigaret niet in de liquid van de electronische sigaret. Wij hebben onder andere de volgende smaken in de aanbieding:
[font=Verdana, sans-serif]Tabak smaken:[font=Verdana, sans-serif] Desert(Camel smaak), Kretek black (Indonesisch met nootmuskaat), Kretek Menthol, Kretek Red, Lucky (Lucky Strike), Pallm (Pall Mall), Shag, Tabak mix en US red. [font=Verdana, sans-serif]
Fruit smaken: Aardbei, Appel, Banaan, Fruit mix, Kers, Mangoen Sinaasappel. 
Speciaal: Cappuccino, Chocolade, Drop, Energy drink, Honing, Mojito, PinaColada, Menthol, Vanille en Cola.
[font=Verdana, sans-serif] 
[font=Verdana, sans-serif]Wil je dus goedkoop uit zijn en minder echte sigarettenroken? Stap dan over op het voordelig electrisch roken wat veel geld kan schelen. Koop vandaag uw e-sigaret en bespaar honderden euro\\\'s per jaar.


Reacties op dit artikel