Kinderlampen

 
Gepost op 14-02-2013 Door suusenmae Bekeken 839 keer

Zwanger? Is er een baby op komst. Dan wil je natuurlijk de aller leukste en origineelste Babykamer voor jouw kleine wonder. Bij Dreumes en Zo ben je aan het goede adres voor de leukste babykamer accessoires en inrichting op kinderkamer gebied. Zo vind je er Hippe Kinderlampen, muziekdoosjes, schilderijtjes en meer unieke babyspullen, een complete collectie voor het inrichten van de babykamer. De leukste merken zijn er verzameld.

Maar ook verkopen zij de handige extra grote hydrofiele luiers. Deze hydrofiele doeken van 115x115 cm zijn super makkelijk en voor meerdere doeleinden te gebruiken. Je kunt er je kindje mee inbakeren, gebruiken als lakentje of bescherming over de kinderwagen tegen de zon in de zomer. Ook zijn ze heel handig tijdens het voeden in het openbaar. Deze hydrofiele luiers zijn te bestellen in handige 3-packs en leuk combineerbaar met de gewone formaat hydrofiel luiers.

Kinderkapstokken en haakjes voor de babykamer of kinderkamer. Bij Dreumes en Zo voeren we een uitgebreid assortiment aan kapstokjes. Zo kunt u er terecht voor de leukste haakjes met vintage afbeeldingen erop. Heel leuk voor in de vintage of retro kinderkamer. Maar ook voor een kapstok babykamer kunt u er terecht. Lieve haakjes met olifantjes, sterren of sprookjes figuren om aan de muur te bevestigen. Zo hangt u hier een badcape aan of een gezellige babykamer hanger. Voor een kapstok kinderkamer kunt u bij ons ook de leukste designs vinden. Leer je kindje hier de kleren aan te hangen die ze de volgende dag nog aankunnen en zo blijft het netjes opgeruimd. kinderlampen


Reacties op dit artikel