Horloges bedrukken

 
Gepost op 28-02-2013 Door RelatieGeschenk Bekeken 879 keer

Wilt u een trendy en praktisch relatiegeschenk, maar ook reclame maken voor uw eigen bedrijf? En u loopt vast in alle mogelijke relatiegeschenken? Wat dacht u dan van [url=https://www.gullegever.nl/tijd-en-weer/horloges]horloges bedrukken[/url]? Een hartstikke trendy geschenk en ook nog eens heel erg handig!

U kunt horloges laten bedrukken met uw bedrijfslogo. In onze online shop heeft u de mogelijkheid uw bedrijfslogo te uploaden en naar eigen wensen te plaatsen op de horloges. U bepaalt dus zelf de plaats en grootte van het logo. Bedrukte producten worden al geleverd vanaf 7 dagen na uw bestelling! Onbedrukte producten leveren wij al vanaf 3 dagen na de bestelling!

In onze webshop zult u een zeer divers assortiment aan horloges aantreffen. Ze zijn  verkrijgbaar in verschillende kleuren en prijzen, met transparante bandjes, sportief, analoog, uniseks, verplegingshorloges of een mannen- en vrouwenset. Om de keuze te vergemakkelijken, kunt u filteren op kleuren en prijzen. Er is dus voor ieder wat wils!

Benieuwd naar wat wij u te bieden hebben? Kijk dan snel in onze webshop!


Reacties op dit artikel