Bouw bedrijven

 
Gepost op 13-03-2013 Door Bouw Bekeken 836 keer

U wilt misschien een serre laten aanbouwen, of een stratenmaker inschakelen voor nieuwe bestrating in de tuin. Maar welke van vele bouw bedrijven moet u inschakelen?

In Nederland zijn veel (misschien te veel) bouw bedrijven die allerhande klussen kunnen uitvoeren voor u. Om de juiste uit al die bouw bedrijven te kiezen voor uw klus is erg lastig. Zeker wanneer je beseft dat er teveel onbetrouwbare bedrijven zich in de bouw wereld manifesteren  Met de bouw wereld doelen we op bedrijven als: aannemers, glaszetter, hoveniers, elektriciens, stukadoors  stratenmakers, verhuizers, glaszetters en alles wat in dat straatje thuis hoort. 


Een verbouwing is meestal een dure klus, en je wilt natuurlijk je geld niet weggooien, je wilt een weloverwogen beslissing nemen voordat je beslist.


Bouw plaza


Waar vind ik bouw bedrijven


Internet is een goede plek om te beginnen met uw zoektocht naar bouw bedrijven, elk bedrijf heeft daar tegenwoordig wel een website of in ieder geval een vermelding op een website. Vaak kan je ook ervaringen lezen van andere mensen die bijvoorbeeld een serre hebben laten bouwen aan hun woning. 


Met behulp van deze informatie komt u al een heel eind met een bouwbedrijf kiezen. Tevens is het ook raadzaam om uit te gaan van ervaringen van vrienden en familie. Zij zullen immers eerlijk hun ervaringen delen en bovendien kan je zien wat voor werk de aannemer heeft afgeleverd. 


Is dit het moment om te verbouwen?


Denk je al langere tijd aan een verbouwing? Maar weet je niet zeker of dit het juiste moment is. Dan kan ik je vertellen dat dit het moment is. De regering heeft net besloten dat het btw tarief voor bouwen, renoveren en hoveniers werk tijdelijk verlaagd is naar 6%. 

Dit is een maatregel om de zo noodlijdende bouw wereld er bovenop te helpen, en dit werkt in uw voordeel. 


Reacties op dit artikel