Subsidie zonnepanelen

 
Gepost op 29-01-2013 Door gabrielbaysoy Bekeken 755 keer

Tegenwoordig zijn de zonnepanelen in Nederland razendpopulair. Dat komt mede omdat er een subsidie op zit. Mensen kijken steeds vaker waar ze op kunnen besparen in hun woning. Doordat er dus subsidies op de zonnepanelen zitten is het enu voor veel mensen aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen voor in de woning.

Voorheen was het ook zo dat je voor een HR-ketel ook subsidie kunt krijgen. Echter is dit sinds 2010 niet meer van toepassing.

De kosten bij zonnepanelen liggen gemiddeld  tussen de 2000 en 3000 euro. Wanneer je te maken hebt met een nieuwbouwhuis ben je stukken voordeliger uit. Gemiddeld betaal je dan rond de 1600 euro.

De overheid heeft zich zo veel mogelijk zijn beste gedaan om de Subsidie Zonnepanelen zo hoog mogelijk te houden. Vorig jaar werd er nog 22 miljoen verstrekt aan zonnepanelen, dit jaar is het bedrag verhoogt tot 30 miljoen euro. Dat wil zeggen dat we met dit bedrag zo'n 30.000 zonnepanelen kunnen voorzien van een subsidie. Op internet zijn er tal van websites te vinden die je meer informatie geven over de subsidies!


Reacties op dit artikel